sport

Eroul giuleștenilor din FCSB – Rapid București 0-0 a recunoscut că victoria cu Farul i-a consumat pe elevii lui Șumudică: „E greu să faci asta”

Posted on

Eroul Rapidului din meciul cu FCSB a recunoscut că victoria cu Farul Constanța l-a consumat pe el și pe colegii săi.

Fotbalistul lui Marius Șumudică a venit cu mai multe detalii după derby-ul de pe Arena Națională.

Eroul giuleștenilor din FCSB – Rapid București 0-0 a recunoscut că victoria cu Farul i-a consumat pe elevii lui Șumudică: „E greu să faci asta”

Rapid București a remizat cu rivala FCSB, scor 0-0, în a 14-a etapă din Superliga. Benjamin Siegrist a venit cu o primă reacție după derby-ul de pe Arena Națională.

Eroul Rapidului a recunoscut că victoria cu Farul Constanța de etapa trecută, scor 5-0, i-a consumat pe jucătorii giuleșteni.

„După o victorie așa cum a fost cea de săptămâna trecută e puțin mai greu să o iei de la capăt. A fost foarte mult efort depus pe teren.

Poate cu ceva noroc am fi obținut mai mult. Cred că suporterilor le-a plăcut meciul, această partidă a avut câte ceva din toate. Am păstrat poarta intactă și ăsta e un lucru pozitiv.

(n.r. despre petarda aruncată) Nu vreau să spun că mi-a făcut plăcere, dar înțeleg că e parte dintr-un derby. Nu vrem ca cineva să fie rănit.

Ca fotbalist îți dorești să joci în astfel de meciuri, cu fanii în spate. Suporterii au văzut o echipă care luptă, am crescut pe parcursul meciului, dar am și realizat că e o partidă foarte dificilă.

Efortul depus de jucători a fost la nivel maxim. E important să nu pierzi derby-uri. Dacă nu poți să le câștigi, măcar să nu le pierzi.

E un proces. Cred că avem ceea ce ne trebuie. Nu mai ia nimeni în considerare posesia în zilele noastre.

Întotdeauna într-un meci e un fel de „șoarecele și pisica”. Sunt foarte mândru de coechipierii mei. Importantă e refacerea și să ne vedem mai departe de treabă”, a declarat portarul Rapidului.

A fost un derby frumos. Cu o atmosferă excelentă, un meci greu cu un adversar foarte bun. Suntem fericiți că nu primim gol. Putem construi de aici încolo”, a declarat Pașcanu.

The post Eroul giuleștenilor din FCSB – Rapid București 0-0 a recunoscut că victoria cu Farul i-a consumat pe elevii lui Șumudică: „E greu să faci asta” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro