sport

Serena Williams, psiholog pentru fanii ei. „Spuneți aceste cuvinte înainte să mergeți la culcare”

Posted on

Serena Williams (43 de ani), legendă a tenisului din Statele Unite ale Americii, acționează mai nou pe post de psiholog pentru fanii ei de pe rețelele de socializare.

Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena beneficiază de comunități imense pe diversele platforme menționate. Spre exemplu, pe Instagram e urmărită de peste 17.000.000 de persoane, iar pe X, fosta Twitter, are nu mai puțin de 10.000.000 de adepți. Astfel, se poate spune cu ușurință că ex-jucătoarea de tenis are puterea de a influența masele.

Serena Williams își învață urmăritorii cum să se aprecieze mai mult. Secretul dezvăluit de americancă

Au trecut mai bine de doi ani de când Serena Williams și-a agățat definitiv racheta de tenis în cui, iar de atunci, multe schimbări au avut loc în viața legendarei sportive din SUA.

Serena a mai devenit mamă o dată, în 2023, atunci când a născut-o pe Adira River Ohanian și, de asemenea, a dezvoltat o mulțime de afaceri, unele de una singură, iar altele împreună cu soțul ei, la fel de celebrul Alexis Ohanian, fondator Reddit, printre altele.

Și, nu în ultimul rând, Serena Williams a avut grijă să consolideze o relație mult mai strânsă cu cei care i-au fost fani pe parcursul impresionantei cariere în tenis, dar și după. Nu de puține ori, campioana olimpică din 2012 postează detalii din viața ei privată pe rețelele de socializare și încearcă să creeze o conexiune mai strânsă cu zecile de milioane de persoane care o urmăresc. Serena își expune inclusiv fetele pe paginile ei și nu ezită să comenteze subiecte de actualitate. Însă, mai nou, americanca pare că și-a asumat și rolul de psiholog pentru fanii ei.

Sâmbătă, 26 octombrie 2024, prin intermediul unei postări pe care a realizat-o pe platforma X, fosta Twitter, Serena Williams le-a dat urmăritorilor ei un sfat prețios, pe care să îl pună în aplicare zi de zi, înainte de a merge la somn:

Înainte de a merge la culcare în seara asta, uită-te în oglindă și spune: «Ești superbă. Ești frumoasă și ești iubită». Vă iubesc pe toți”, a scris Serena Williams, postarea ei adunând aproape 200.000 de vizualizări și peste 8.000 de aprecieri.

Before you go to bed tonight look yourself in the mirror and say “ you are gorgeous. You are beautiful and you are loved”. Love ya

— Serena Williams (@serenawilliams) October 26, 2024

Serena Williams e extrem de atentă atunci când vine vorba despre dezvoltarea personală

Chiar dacă este mamă a două fete și o prosperă femeie de afaceri în același timp, Serena Williams depune eforturi pentru a avea grijă și de bunăstarea ei. Într-un alt mesaj pe care l-a împărtășit recent pe rețelele de socializare, americanca le-a mărturisit fanilor că încearcă să își rezerve măcar o oră pe zi doar pentru ea.

Să accept să imi rezerv timp pentru mine a fost ceva cu care mereu m-am luptat. Dar într-un final am început să fiu ok cu a-mi lua o oră pauză (atunci când dorm cei mici) și să stau departe de copii și de celelalte treburi. Și doar să fac ceva pentru mine. Mereu mă simt vinovată că îi părăsesc, dar în același timp trebuie să nu uit să mă prețuiesc și pe mine. Iar asta mă va ajuta să am și mai mare grijă de ei”, a scris Serena Williams, pe rețelele de socializare.

Potrivit multiplelor rapoarte din presa internațională, Serena Williams are o avere de peste 300.000.000 de dolari.

The post Serena Williams, psiholog pentru fanii ei. „Spuneți aceste cuvinte înainte să mergeți la culcare” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro