sport

Răsturnare incredibilă de situație: AMFB a fost repusă în drepturi!

Posted on

Răsturnare incredibilă de situație în procesul în care AMFB fusese „radiată”: forul a fost repus, cel puțin pentru moment, în drepturi, iar meciurile de fotbal amator și de nivel juvenil din București se vor putea disputa conform programului!

După ce radierea AMFB blocase fotbalul din capitală, jocurile se vor putea relua în perioada imediat următoare, după un apel depus de revizuenta Fotbal Club SFR.

Răsturnare incredibilă de situație: AMFB a fost repusă în drepturi!

Decizia nu reprezintă însă o anulare a hotărârii luate inițial, ci doar o suspendare a executării acesteia.

Practic, până la revizuirea deciziei inițiale, fotbalul de nivel amator și juvenil din București se va putea relua.

„Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active a revizuentei. Admite cererea de suspendare a executării Deciziei civile nr. 2918A/26.09.2024 pronunţată de Tribunalul Bucureşti Secţia a III-a Civilă.

Suspendă executarea Deciziei civile nr. 2918A/26.09.2024 pronunţată de Tribunalul Bucureşti Secţia a III-a Civilă până la soluţionarea cererii de revizuire, ce face obiectul dosarului nr. 6486/2/2024, de către Curtea de Apel Bucureşti Secţia a III-a Civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Definitivă. Pronunţată azi, 25.10.2024, soluţia fiind pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată pe portal.just.ro.

A apărut deja primul plan pentru înlocuirea AMFB în fotbalul românesc!

Ca urmare a evenimentelor petrecute în ultima lună, au apărut deja diverse planuri pentru a înlocui ceea ce a reprezentat până acum AMFB în ierarhia fotbalului autohton.

Tudor Iacov a declarat recent, pentru ProSport, că are în plan să înființeze un nou for care să ia locul Asociației Municipale de Fotbal București.

„Am avut în zilele trecut o întîlnire cu o parte dintre cluburi.Au fost cam vreo 40. Eu le-am vorbit despre intenția mea și le-am spus dânșilor ceea ce vă spun și dumneavoastră. Vrem transparență totală și vrem să înființăm o asociație pentru apărarea drepturilor cluburilor de pe București, cea care după ce vechiul AMFB o să fe radiat se va transforma ulterior în noul AMFB.

Vreau să mă implic total în noul proiect deoarece nu doresc să mai tot fiu acuzat că fac una și alta, dar nimic concret. Uite că fac și demersuri concrete. Îmi doresc ca în această asociație să facem un nou statut clar și perfect legal, cu membrii înscriși peste tot unde trebuie, nu cum a existat vechiul AMFB și cum se întâmplă și acum pe la FRF. Acolo au făcut o adunare generală pe secret în aprilie în care au dezafiliat încă o dată FC Universitatea Craiova a lui Adrian Mititelu și au afiliat și noi membri. Vă vine să credeți ce au putut să facă? E de noaptea mintii. Eu am fost cel care l-am informat pe domnul Adrian Mititelu despre această adunare și eu i-am spus ceea ce au făcut cei din FRF. Dânsul nu știa nimic. Ceea ce i s-a întâmplat în 2011-2012 este incredibil, cu excluderea și apoi cu dezafilierea defintitivă.

Și pentru ce? Că nu s-a dus la TAS? Câți bani îl costa și pe la TAS și cât timp pierdea pe acolo cu judecata? Eu asta îmi doresc. Îmi doresc să facem un noua asociație, cea care apoi se va transforma în noul AMFB, după ce vechea asociație o să fie radiată. Îmi doresc să trecem în statut ca cei care doresc să conteste unele hotărâri să nu mai fie nevoiți să o facă la TAS, așa cum era în AMFB-ul condus de Lumânare. Îmi doresc ca un membru să își poată rezolva un litigiu în Instanțele din România. Să meargă în Instanțele din România, iar acolo judecătorii să decidă dacă are dreptate sau nu. Însă, la următoarea întâlnire pe care o voi avea cu cluburile vom discuta și mai concret despre planurile noastre”, ne-a spus Iacov.

The post Răsturnare incredibilă de situație: AMFB a fost repusă în drepturi! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro