sport

Gigi Becali a luat decizia. Trei fotbaliști noi la FCSB, anunțați chiar înainte de meciul cu Rangers: „Am dat bani buni pe ei, o să joace”

Posted on

Gigi Becali a luat decizia și a anunțat trei fotbaliști noi pentru duelul Rangers – FCSB.

FCSB se va confrunta cu Glasgow Rangers pentru cele trei puncte în etapa a 3-a din UEFA Europa League, iar meciul va fi unul dificil pentru campioana României, care nu se va putea baza pe formula de start ideală. Gigi Becali a anunțat trei nume noi pentru partida cu Rangers, iar una dintre marile surprize va fi Alexandru Pantea, introdus pe teren deși nu a mai jucat de o lună de zile.

Gigi Becali a decis și FCSB are trei titulari noi pentru confruntarea cu Rangers

FCSB ocupă locul 5 înaintea partidei cu Rangers de joi, 24 octombrie. Campioana României nu se va putea baza pe Adrian Șut, care este învoit din cauza problemelor de familie, după ce tatăl lui a decedat, iar Darius Olaru este menajat pentru derby-ul cu Rapid București, de pe 27 octombrie.

Potrivit GSP, Gigi Becali a luat decizia de a-i titulariza pe Alexandru Pantea, în locul lui Risto Radunovic, Baba Alhassan și Luis Phelipe pentru Darius Olaru și Adrian Șut, așa că FCSB va avea o formulă de start cu care fanii sunt obișnuiți mai mult în campionat. De altfel, o surpriză pentru primul 11 este introducerea lui Marius Ștefănescu în flancul drept al atacului roș-albaștrilor.

„Ce emoții să am? Pentru ce? Nu există emoții! Chiar dacă nu joacă titularii, tot o să câștigăm. Mizez pe victorie, da. Ce altceva? O să joace Pantea, Luis Phelipe, Ștefănescu. Sunt jucători buni, am dat bani buni pe ei”, a spus Gigi Becali, pentru GSP.

Formula de start aleasă de FCSB pentru meciul cu Rangers: Târnovanu – M.Popescu, Dawa, Ngezana, Pantea – Alhassan, Edjouma – Luis Phelipe, Miculescu, Ștefănescu – Bîrligea.

FCSB are șansa să se apropie și mai mult de primăvara europeană dacă pleacă cu un succes din Scoția 

FCSB a acumulat șase puncte după primele două jocuri din faza principală a UEFA Europa League, în timp ce Rangers a strâns doar patru.

Campioana României are șanse mari să se apropie de calificarea în primăvara europeană dacă pleacă cu un succes din deplasarea de pe Ibrox.

The post Gigi Becali a luat decizia. Trei fotbaliști noi la FCSB, anunțați chiar înainte de meciul cu Rangers: „Am dat bani buni pe ei, o să joace” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro