sport

Elias Charalambous a tras concluziile, după Rangers – FCSB 4-0. Cum a numit rezultatul devastator și ce confesiune i-a făcut arbitrul meciului

Posted on

FCSB a fost învinsă de Glasgow Rangers, 4-0, în etapa a treia a Europa League. Au marcat Tom Lawrence, Vaclav Cerny, dublă, și Hamza Igamane. După partidă, Elias Charalambous a dezvăluit ce discuție a avut cu arbitrul la pauză, după ce echipa sa a fost dezavantajată.

David Miculescu a recuperat mingea în faţa portarului Butland și a înscris, dar arbitrul a acordat fault în atac.

Elias Charalambous, după Rangers – FCSB 4-0

Brigada de arbitri de la Rangers – FCSB:

Arbitru Marco Di Bello, asistenţi Davide Imperiale, Alessio Berti, iar al patrulea oficial a fost Rosario Abisso. Arbitru video a fost Luca Pairetto, iar asistent video a fost Valerio Marini.

„Nu a fost o noapte bună pentru noi. Lucrurile trebuiau să se întâmple altfel. Din păcate am pierdut meciul. Am primit patru goluri cam în aceeași manieră. Am vorbit înainte de meci și știam că fac pressing și să nu pierdem mingea în situații periculoase. Meciul s-a terminat. Poate ar fi fost altfel dacă arbitrul nu ar fi fluierat atunci. Și-a cerut scuze și a spus că nu ar fi trebuit să fluiere.

Mă rog, asta e doar o fațetă a meciului. Trebuie să ne recuperăm și să jucăm altfel duminică. Am folosit un prim 11 în care au fost mulți jucători care nu prea au jucat. Avem meciuri la trei zile și suntem nevoiți să facem această rotație. Nu cred că asta a fost problema astăzi. Trebuia să jucăm mai bine. Asta a fost, ne pare rău pentru fanii ăștia grozavi care au venit să ne susțină. O să dăm totul duminică să îi facem fericiți. E fotbal, în fotbal mai și pierzi. Am venit aici după cinci victorii la rând, e logic că o să pierzi la un moment dat. Am pierdut în fața unui oponent de valoare. Nu vom plânge, nu vom lăsa capul în pământ, trebuie să câștigăm duminică. În aceste meciuri nu ai voie să fii în afara formei. Am prins o zi slabă, adversarul a fost bun. Asta e. Vrem să îi facem duminică fericiți pe fani, dar nu sunt sigur de asta. Tot ce știu e că jucătorii vor da totul ca să îi facă fericiți pe suporteri”, a spus Elias Charalambous, la Prima Sport.

Cu Rapid va fi schimbată echipa total. Edjouma, Baba, nu vor mai fi pe teren. Pantea, Ștefănescu, Luis Phelipe, sunt vreo cinci care nu vor mai fi pe teren – Gigi Becali

 

 

The post Elias Charalambous a tras concluziile, după Rangers – FCSB 4-0. Cum a numit rezultatul devastator și ce confesiune i-a făcut arbitrul meciului appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro