sport

„Ce s-a întâmplat cu pictorul? I-a căzut pensula pe picior”. Fotbalistul de la FCSB despre care Gigi Becali spunea că „pictează” pe teren, desființat de Panduru

Posted on

Jucătorul lui FCSB, despre care Gigi Becali spunea că „pictează” atunci când este pe teren, a fost făcut praf de Basarab Panduru.

Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui William Baeten, despre care a spus la un moment dat că „pictează”. Jucătorul nu a mai fost folosit de FCSB de mai bine de o lună de zile, iar Basarab Panduru, component al Generației de Aur, l-a distrus pe jucător.

Basarab Panduru l-a distrus pe preferatul lui Gigi Becali din urmă cu o lună de zile, William Baeten 

Fostul internațional nu s-a ferit să îl distrugă pe William Baeten, care a fost transferat de Gigi Becali de la FCU Craiova 1948 pentru 300.000 de euro și 50% din drepturile federative ale fotbalistului belgian. Basarab Panduru s-a amuzat pe seama lui Baeten și l-a ironizat pe acesta, după ce Gigi Becali a vorbit la superlativ despre el.

„Dar ce se întâmpla cu pictorul?! (n.r. porecla dată de Becali lui Baeten) Ce s-a întâmplat, abia acum l-am văzut! I-a căzut pensula pe picior şi i-a făcut entorsă de glenză! (n.r. râde)”, a spus Basarb Panduru, la Prima Sport.

Gigi Becali l-a lăudat pe William Baeten, însă s-a răzgândit rapid 

Gigi Becali a vorbit la superlativ despre William Baeten, despre care a spus că va începe întotdeauna formula de start de la FCSB cu el: „Ca să știe toată lumea: Baeten e numărul 1, cu el se începe echipa! Acolo, în dreapta! Dacă jucam cu Baeten în dreapta și cu David Miculescu în stânga, ne distram cu Sparta. Dar Băluță și Ștefănescu nu au contat. Baeten e prea pictor”, a spus Gigi Becali despre William Baeten, la începutul lunii septembrie.

Totuși, după foarte puțin timp, Gigi Becali s-a răzgândit și a revenit asupra declarațiilor făcute și a spus că Baeten nu se încadrează în categoria jucătorilor de calitate de la FCSB: „Eu am luat calitate. Am luat Ștefănescu, Bîrligea, Popescu, toți calitate. Am luat Tănase, super calitate, clasa întâi, deci eu am numai calitate. Nu mai pun Baeten și Popa. Pe Baeten nu îl mai pun, pentru că nu mi-a plăcut ultima dată, parcă înota cu Petrolul…”, a declarat Gigi Becali, în fața reporterilor, la palat.

The post „Ce s-a întâmplat cu pictorul? I-a căzut pensula pe picior”. Fotbalistul de la FCSB despre care Gigi Becali spunea că „pictează” pe teren, desființat de Panduru appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro