sport

A refuzat un salariu aproape dublu de la Dinamo ca să joace pentru Rapid. Detaliul neștiut din negocierile purtate de Șucu cu Alex Dobre

Posted on

După dubla reușită în a doua repriză a meciului cu Farul, când a venit de pe bancă în minutul 66 și a avut impact instant, Alex Dobre le-a intrat la inimă fanilor din Giulești.

Extrema în vârstă de 26 de ani se află la prima experiență în Liga 1. La nivel de seniori, a mai jucat pentru cluburile engleze Wigan, Bury, Rochdale și Yeovil, echipe la care a fost împrumutat de Bournemouth, apoi la Dijon, în primele două ligi franceze, și la Farmalicao, în prima divizie portugheză. Liber de contract din această vară, Dobre a așteptat până în urmă cu două săptămâni pentru a-și decide viitorul. Cu toate că a avut mai multe propuneri din România, inclusiv de la Dinamo și Sepsi, a preferat-o pe Rapid. În mod surprinzător, Dobre a optat pentru oferta cea mai mică din punct de vedere financiar.

Conform gsp, Dinamo îi propunea nu mai puțin de 20 000 de euro pe lună, după ce inițial avansase suma de 18 000 de euro. La Rapid, Dobre încasează 12 000 de euro lunar, conform informațiilor obținute de PlaySport. Șucu l-a convins și cu o primă de instalare de 100 000 de euro și cu un bonus la salariu care se activează după 3 luni. Astfel, Alex va ajunge la 15 000 de euro lunar din luna ianuarie.

Contra Farului, Dobre a intrat în locul lui N’Jie în minutul 66. Golurile sale au venit în minutele 72 și 90+5. Pentru Rapid au mai punctat Borza, Petrila și Pașcanu, toți înainte de pauză.

Articolul A refuzat un salariu aproape dublu de la Dinamo ca să joace pentru Rapid. Detaliul neștiut din negocierile purtate de Șucu cu Alex Dobre apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro