sport

S-a stricat avionul! Când revine naționala României în țară după Euro

Posted on

Tricolorii revin cu întârziere acasă după eliminarea de la EURO 2024.

Eliminați în optimile de finală ale Campionatului European după o înfrângere categorică în fața Olandei, scor 0-3, echipa națională a României se va întoarce acasă cu întârziere. Deși inițial era programat ca tricolorii să aterizeze în țară miercuri seară, la ora 23:20, problemele tehnice ale aeronavei au amânat zborul.

Anunțul FRF cu privire la întârzierea zborului

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat miercuri că din cauza unor defecțiuni tehnice, avionul care trebuia să aducă echipa națională înapoi în România nu a putut decola la ora stabilită. În ciuda eforturilor depuse pentru a găsi un alt avion disponibil, acest lucru nu a fost posibil.

„Aeronava care trebuia să aducă echipa națională în țară are probleme tehnice. În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reușit găsirea unui alt avion disponibil pentru același orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, și vor ateriza la București la ora 00:45. Sosirea la Mogoșoaia este estimată la ora 01:15”, se arată pe pagina de Facebook a echipei naționale.

Parcursul României la EURO 2024

Echipa națională a României, supranumită „Generația de Suflet”, și-a încheiat parcursul la EURO 2024 în optimile de finală. Marți seară, tricolorii au fost învinși cu 3-0 de reprezentativa Țărilor de Jos, într-un meci desfășurat la München. Echipa a ajuns în optimile de finală după ce a câștigat Grupa E, oferind suporterilor români momente de bucurie și mândrie.

Gestul de fair-play al ”tricolorilor”

După eliminarea de la EURO 2024, jucătorii echipei naționale au dat dovadă de un spirit sportiv exemplar. Potrivit contului oficial de Instagram al echipei naționale, tricolorii au lăsat vestiarul în care s-au pregătit curat, ca semn de respect pentru gazde. În plus, aceștia au redactat o scrisoare emoționantă pentru organizatori.

„EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă”, se arată în scrisoarea lăsată de tricolori.

Articolul S-a stricat avionul! Când revine naționala României în țară după Euro apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro