sport

Serbia – Anglia, ora 22:00, Live Video Online în Grupa C de la EURO 2024 din Germania. Ultima șansă pentru Gareth Southgate. Echipele de start

Posted on

Știrea inițială.

Meciul Serbia – Anglia are loc în Grupa C la Campionatul European, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

De asemenea, duelul programat la Gelsenkirchen poate fi urmărit și la televizor pe postul Pro TV.

Serbia – Anglia Live Video Online în Grupa C de la EURO 2024 din Germania

Serbia și naționala Angliei se vor duela într-un meci care se va juca pe Veltins Arena. Înainte de partida de la Gelsenkirchen, Dragan Stojkovic, selecționerul gazdelor, spunea că echipa sa trebuie să aibă mare grijă la Jude Bellingham.

„Nu trebuie să îi dai mult spațiu lui Bellingham, este un jucător foarte important pentru naționala Angliei. Este un tip extraordinar. Cu siguranță va câștiga Balonul de Aur în viitor.

Joacă impresionant, deși este tânăr. Vom vedea duminică. În apărare, bineînțeles, trebuie să fim atenți și să arătăm tot ce am făcut în timpul antrenamentelor”, spunea Stojkovic, citat de AS.com.

Gareth Southgate, anunț șocant înainte de EURO

Gareth Southgate, selecționerul Angliei, a anunțat că sunt șanse mari să plece dacă nu va câștiga trofeul, mai ales că fanii deja încep să își piardă răbdarea.

„Dacă nu câştigăm, probabil că nu voi mai fi aici. Deci aceasta este poate ultima şansă. Eu cred că aproximativ jumătate dintre antrenorii echipelor naţionale pleacă după un turneu final.

Aceasta este natura fotbalului internaţional. Sunt aici de aproape opt ani acum. Aşa că ştiu că nu poţi să ieşi în mod constant în faţa oamenilor şi să spui: «încă puţin, vă rog», pentru că la un moment dat oamenii îşi pierd încrederea în mesajul tău.

Dacă vrem să fim o echipă grozavă şi vreau să fiu un antrenor de top, atunci trebuie să performez şi să performăm în momentele mari.

Prelungirea nu a fost o opţiune. Motivul este că ar fi existat mai multe critici, ceea ce ar fi pus mai multă presiune asupra echipei. Este mai bine să te gândeşti la aceste lucruri după ce competiţia se termină”, spunea Southgate, potrivit Bild, citat de news.ro.

Echipele probabile

Serbia: V. Milinkovic-Savic – Zikkovic, Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic, Kostic – S. Milinkovic-Savic, Lukic – Tadic – Vlahovic, Mitrovic
Selecționer: Dragan Stojkovic

Anglia: Pckford – Walker, Stones, Guehi, Trippier – Alexander-Arnold, Rice – Saka, Bellingham, Fosen – Kane
Selecționer: Gareth Southgate

Stadion: VELTINS-Arena
Arbitru: Daniele Orsato

The post Serbia – Anglia, ora 22:00, Live Video Online în Grupa C de la EURO 2024 din Germania. Ultima șansă pentru Gareth Southgate. Echipele de start appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro