sport

Zlatan Ibrahimovic face primul transfer de top la AC Milan: fostul atacant de la Real Madrid a fost convins să semneze cu „diavolii”

Zlatan Ibrahimovic face primul transfer de top la AC Milan: fostul atacant de la Real Madrid a fost convins să semneze cu „diavolii”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Zlatan Ibrahimovic (42 de ani), actualul director sportiv al celor de la AC Milan, este gata să facă primul transfer de top pe San Siro, iar în centrul tranzacției ar urma să fie un jucător de la EURO 2024, fost atacant la Real Madrid.

Potrivit presei din Italia, „Ibra” l-a sunat personal pe fotbalist și a avut nevoie doar de o scurtă discuție pentru a-l determina pe acesta să facă pasul în Serie A.

„Alvaro Morata a răspuns cu «DA» la apelul lui Zlatan Ibrahimovic!”. Suedezul face primul transfer de top la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din cariera de fotbalist în vara anului trecut, iar în iarnă a început deja negocierile pentru a reveni în „sportul rege”, doar că într-o funcție de conducere. Iar echipa care i-a propus un proiect îndrăzneț a fost chiar AC Milan, ultima pe care a reprezentat-o din postura de jucător.

La început s-a vehiculat că va face parte din administrația „rossonerilor” și că va avea rolul unui consultant, însă ulterior s-a aflat că Zlatan Ibrahimovic a fost instalat pe o poziție importantă, și anume aceea de director sportiv.

După ce s-a vehiculat că a încercat să contribuie la numirea unui nou antrenor, Zlatan Ibrahimovic a început acum treaba în ceea ce privește transferurile, iar italienii de la Gazzetta dello Sport anunță că suedezul a dat prima lovitură.

Conform sursei citate, ale cărei informații au ajuns și în presa din Spania, Ibrahimovic l-a sunat personal pe Alvaro Morata, care e implicat într-un scandal fără precedent la naționala Spaniei. Atacantul vrea să se retragă de la prima reprezentativă și să părăsească La Liga în același timp, după ce a fost victima mai multor critici în ultimele săptămâni.

Ibrahimovic a profitat de această situație și l-a convins într-un timp record pe Alvaro Morata să facă pasul din nou în Serie A, la AC Milan:

Alvaro Morata a răspuns cu «DA» la apelul lui Zlatan Ibrahimovic!”, anunță Gazzetta dello Sport.

Jurnaliștii spanioli au detaliat:

Zlatan Ibrahimovic și-a propus să îl transfere pe Alvaro Morata. Fostul jucător și actualul director sportiv al Milanului a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe atacantul spaniol. Iar conform Gazzettei, conversația a fost una de succes și s-a încheiat cu un «DA» al jucătorului de la Atletico Madrid”, completează spaniolii.

Afacerea ar putea fi încheiată imediat după finala EURO 2024

Duminică, 14 iulie, Alvaro Morata și Spania vor juca finala EURO 2024, în compania învingătoarei din semifinala Olanda – Anglia, care se va decide miercuri, 10 iulie, de la ora 22:00.

Imediat după finala de la Berlin, Morata ar urma să se urce într-un avion cu destinația Italia și să definitiveze transferul său la AC Milan:

Atât de încântat a fost Alvaro Morata încât luni ar putea pleca direct la Milano pentru a încheia înțelegerea. Fonseca i-a dat și el o mână de ajutor lui Ibra, pentru că Alvaro, care nu s-a simțit întotdeauna o piesă cheie în proiectul lui Diego Simeone, avea nevoie de confirmarea antrenorului portughez”, mai transmit jurnaliștii spanioli, care citează Gazzetta dello Sport.

AC Milan ar putea fi a doua echipă pe care Morata o bifează în Italia, după Juventus Torino, pentru care a jucat în perioada 2014 – 2016, dar și din septembrie 2020 și până în iunie 2022. Alvaro Morata a jucat și pentru echipa mare de la Real Madrid în intervalele 2013 – 2014 și 2016 – 2017.

The post Zlatan Ibrahimovic face primul transfer de top la AC Milan: fostul atacant de la Real Madrid a fost convins să semneze cu „diavolii” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top