sport

Revenire bombă la naționala României: cine poate fi noul selecționer!

Posted on

Revenire de senzație la echipa națională a României: cine ar putea fi înlocuitorul lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a reprezentativei noastre.

Selecționerul Edi Iordănescu (46 de ani) este pe cale de a părăsi echipa națională. După eșecul înregistrat la EURO 2024 în fața Olandei, scor 0-3, acesta a transmis că își dorește să fie mai aproape de familia sa, motiv pentru care se gândește să renunțe la funcția pe care o deține.

Revenire de senzație la reprezentativa României: cine ar urma să fie noul selecționer al echipei naționale

Deși plecarea lui Edi Iordănescu nu este încă un lucru cert, deja au început să fie speculate câteva nume de posibili înlocuitori. Printre aceștia se numără Marius Șumudică, Victor Pițurcă, Mircea Lucescu, Ladislau Boloni și Adrian Mutu.

Recent, Florin Bratu a fost cel care a venit cu o nouă variantă pentru postul de selecționer. Acesta a afirmat că, în opinia sa, Mirel Rădoi ar fi potrivit pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu pe banca „tricolorilor”.

„Eu am o variantă care ar putea continua munca aceasta. Un om pregătit este Mirel Rădoi”, a declarat Florin Bratu, potrivit publicației Digi Sport.

Florin Bratu îl vrea pe Mirel Rădoi la națională: „Care e problema dacă a mai fost?”

Mai apoi, fostul fotbalist a venit cu argumente cu privire la propunerea sa. Florin Bratu a spus că Mirel Rădoi, fost selecționer al României, este un antrenor cu multă experiență și care ar fi potrivit pentru preluarea funcției.

„Da. Ar putea continua munca. Care e problema dacă a mai fost? Eu am spus o variantă care ar putea fi. A căpătat mai multă experiență și ca profil se potrivește.

Lotul care există, entuziasmul și priceperea, informațiile pe care le are el, a lucrat cu mulți dintre jucătorii aceștia. Sunt multe lucruri în favoarea lui Mirel Rădoi. Au trecut doi ani și jumătate de atunci (n.r. de când a plecat de la echipa naținală) și s-a mai așezat și Mirel”, a mai afirmat Florin Bratu, conform sursei citate anterior.

Mirel Rădoi a ocupat postul de selecționer al României în perioada 26 noiembrie 2019 – 30 noiembrie 2021. Acesta a plecat apoi deoarece și-a dorit să pregătească o echipă de club, lucru care s-a și întâmplat.

Acesta a trecut pe la echipele Universitatea Craiova, Al-Tai, Al-Bataeh și Al-Jazira, de cea din urmă despărțindu-se în luna aprilie, iar de atunci a rămas liber de contract.

Edi Iordănescu vrea să părăsească banca tehnică a selecționatei României: „Am nevoie de odihnă”

După meciul România – Olanda, scor 0-3, Edi Iordănescu le-a transmis suporterilor români că are de gând să plece de la prima reprezentativă. Printre motivele invocate de acesta se numără faptul că simte că vrea să petreacă mai mult timp alături de familia sa.

„Am nevoie de odihnă. După va fi o discuție cu conducerea FRF. Totodată, va fi o discuție cu familia mea. În momentul de față, familia mea are nevoie mai mare de mine decât are echipa națională.

Familia mea a fost alături de mine în momentele cu atacuri, cu neîncredere. Nu a fost ușor”, a spus Edi Iordănescu, la sfârșitul partidei cu Olanda.

The post Revenire bombă la naționala României: cine poate fi noul selecționer! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro