sport

Lovitură incredibilă: Gigi Becali a luat mai mulți bani decât era clauza de reziliere a lui Florinel Coman! Cu ce sumă în plus l-a vândut patronul FCSB miliardarilor arabi care au cumpărat şi un atacant de la Real Madrid

Lovitură incredibilă: Gigi Becali a luat mai mulți bani decât era clauza de reziliere a lui Florinel Coman! Cu ce sumă în plus l-a vândut patronul FCSB miliardarilor arabi care au cumpărat şi un atacant de la Real Madrid
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Florinel Coman (26 de ani) pleacă în sfârșit de la FCSB cu destinația Al-Gharafa, în Qatar, unde va fi remunerat cu un salariu faraonic în valoare de două milioane de euro pe an.

Gigi Becali, patronul campioanei din Superligă, a dezvăluit că a parafat toate actele transferului și se laudă că a obținut mai mulți bani decât era clauza de reziliere pe care fotbalistul o avea cu FCSB, de 5 milioane de euro.

O nouă lovitură marca Gigi Becali. A luat mai mulți bani decât era clauza de reziliere a lui Florinel Coman!

Gigi Becali a anunțat că transferul șeptarului se face pentru 5.25 milioane de euro, iar mutarea nu s-a realizat prin achitarea clauzei de reziliere. Fotbalistul va avea avea vacanță două săptămâni, iar apoi se va prezenta la antrenamentele noii sale echipe.

„Două lucruri. Eu nu puteam să spun până acum ce nu știam sigur. Eu spuneam public ce știam. Nici eu nu eram sigur. Spuneam că oamenii vor să plătească clauza. Acum e sigur. Au zis că nu vor să plătească clauza, vor să facă contract de transfer, nu cu clauză.

Ca dovadă că îl vor, am mai negociat și am luat încă 250.000. Deci, suma de transfer este de 5.250.000, act de transfer între noi și ei. Ieri am semnat actul de transfer.

Am vorbit cu Florinel. A zis că se duce. N-a putut să discute cu ei, că le-a cerut Edi să se concentreze. Astăzi, am vorbit cu Florinel și a zis că între 15 și 20 iulie se duce să facă vizita medicală și să semneze contractul. Totul este înțeles. Mai rămâne să facă vizita medicală. S-a încheiat”, a spus Gigi Becali la Digisport.

„Mbappe” va fi coleg în atac cu starul lui Real Madrid care a câștigat Liga Campionilor

Florinel Coman va avea un coechipier celebru la noua sa echipă. Internaționalul spaniol Joselu a plecat de curând de la Real Madrid și a semnat cu Al-Gharafa pentru două sezoane, plus o opţiune pentru încă unul.

„Mulţumesc: acesta este cuvântul cel mai potrivit pentru a exprima tot ceea ce simt în acest moment, când emoţia abia îmi permite şi nervii să scriu. Mulţumesc celor de la Real Madrid pentru tot ceea ce m-au făcut să simt de-a lungul vieţii mele.

Vă mulţumesc pentru ceea ce m-aţi învăţat când eram copil; vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat atâtea exemple de măreţie şi umilinţă, toate în acelaşi timp”, a fost mesajul de despărțire al lui Joselu.

Atacantul a bifat 49 de meciuri pentru Real Madrid, multe dintre ele din postură de rezervă, marcând 18 goluri în toate competiţiile. A fost jucătorul decisiv în manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor cu Bayern Munchen. Condusă cu 1-0, echipa spaniolă a fost salvată de Joselu, care a intrat pe teren în minutul 81 şi a întors scorul în câteva minute cu o dublă (88 şi 90+1).

 

The post Lovitură incredibilă: Gigi Becali a luat mai mulți bani decât era clauza de reziliere a lui Florinel Coman! Cu ce sumă în plus l-a vândut patronul FCSB miliardarilor arabi care au cumpărat şi un atacant de la Real Madrid appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top