sport

I-a luat apărarea fotbalistului ostracizat înainte de România – Olanda!

I-a luat apărarea fotbalistului ostracizat înainte de România – Olanda!
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Peter Bosz, antrenorul lui PSV Eindhoven, a sărit în apărarea lui Joey Veerman, internaționlul olandez care a fost pus la zid de toată lumea după ce a fost schimbat în minutul 35 al întâlnirii pierdute cu Austria, scor 2-3, în grupele EURO 2024.

Joey Veerman este antrenat de Peter Bosz la campioana Olandei, iar tehnicianul a simțit nevoia să intervină și să-și apere elevul după ce acesta a pierdut majoritatea baloanelor și a fost scos de pe teren de selecționerul Ronald Koeman.

Pus la zid de toată lumea, Joey Veerman a fost apărat înainte de România – Olanda!

Internaționalul batav a fost înlocuit după jumătate de oră în meciul cu Austria, scor 2-3, în ultima partidă din grupa de EURO 2024. Prestația sa a fost amplu analizată de presa olandeză, iar mijlocașul a fost criticat vehement de toată lumea după o jumătate de oră de coșmar petrecută de fotbalist pe teren.

„Nu l-am văzut niciodată așa la antrenamente. Asta nu este permis. Cum a jucat împotriva Austriei, nu a fost deloc Joey. Uneori are o zi grea, dar nici atunci nu vezi asta”, a spus Peter Bosz.

Xavi Simons este de așteptat să fie în formula de start în această seară în meciul cu România, în locul lui Veerman.

N-a suportat umilița și a izbucnit în plâns pe banca de rezerve

În vârstă de 25 de ani, Joey Veerman, mijlocașul central al Țărilor de Jos, a fost șocat când selecționerul Ronald Koeman a decis să-l schimbe în prima repriză a disputei cu Austria. Cu 12 selecții la națională, Veerman s-a simțit umilit de decizia selecționerului „Portocalei mecanice”.

Fotbalistul lui PSV Eindhoven greșise până la ieșirea de pe teren 53% din pasele încercate (10 din 19) și pierduse 55% din duelurile cu adversarii (16/29). El i-a lăsat locul în teren lui Xavi Simmons. Cum a ajuns pe banca de rezerve, Veerman nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns!

Fostul mare internațional batav Rafael Van der Vaart i-a luat totuși apărarea în comentariul live pentru televiziunea NOS la pauza meciului cu Austria: „Mi-a părut tare rău pentru Joey Veerman. M-am bucurat însă că a fost înlocuit, întrucât a fost într-adevăr trist să-l văd jucând așa”.

 

 

 

 

The post I-a luat apărarea fotbalistului ostracizat înainte de România – Olanda! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top