sport

Gestul nebunesc pe care îl va face Bănel Nicoliță dacă România învinge Olanda în optimi la EURO

Gestul nebunesc pe care îl va face Bănel Nicoliță dacă România învinge Olanda în optimi la EURO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Bănel Nicoliță are experiența a trei meciuri contra Olandei. A jucat împotriva batavilor în ambele meciuri din preliminariile CE 2008 (0-0 în deplasare și 1-0 la Constanța), dar și în înfrângerea de la turneul final din 2008.

Nicoliță a urmărit cu sufletul la gură meciurile tricolorilor de la EURO 2024 și a făcut o promisiune fermă. Dacă România trece de Olanda și se califică în sferturile de finală, Bănel se vopsește albastru în cap.

Ce vrea să facă Bănel Nicoliță dacă România învinge Olanda la EURO

Fostul international și-a luat acest angajament la Fanatik, precizând că a vorbit deja cu frizerul său să fie pe fază miercuri dimineața, în cazul în care tricolorii intră între primele opt echipe ale Europei.

Bănel a devenit mare fan al fundașului Andrei Rațiu, cel care a apărut la turneul final din Germania cu părul vopsit. Acesta este motivul pentru care va face gestul nebunesc dacă România se califică.

Fotbalist cu 37 de selecții la echipa națională, Bănel Nicoliță a participat cu România la EURO 2008.

Andrei Rațiu: „Lumea îmi spune Sonic pentru păr și viteză, dar o iau ca o poreclă și atât”

Andrei Rațiu, preferatul lui Bănel, a apărut în fața presei și a vorbit despre meciul României cu Olanda de la EURO 2024.

„Avem nevoie de o partidă aproape perfectă pentru a ne califica în sferturi de finală la EURO. Aș da nota 9 naționalei României până acum, pentru că am câștigat grupa dar am pierdut un meci. Nu avem nevoie de o motivație suplimentară acum, suntem mai mult decât pregătiți pentru acest meci cu Olanda”, a spus el.

„Am văzut că lumea îmi spune Sonic pentru păr și viteză, dar o iau ca o poreclă și atât. Olandezii sunt jucători de un nivel foarte înalt, se bat mereu pentru trofee, campionate, titluri. Trebuie să fim foarte concentrați și să profităm de șansele noastre”, a mai adăugat fotbalistul.

„Noi suntem pregătiți pentru orice, și pentru prelungiri, și pentru lovituri de pedeapsă. Dacă e nevoie, bat și penalty-ul decisiv! Suntem gata pentru orice. Mă simt privilegiat că fac parte din generația aceasta, Generația de Suflet, îmi place cum sună!”, a punctat fundașul lui Rayo Vallecano, care are 20 de selecții și un gol pentru România.

The post Gestul nebunesc pe care îl va face Bănel Nicoliță dacă România învinge Olanda în optimi la EURO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top