sport

„Neamul dracului!”. Milionarul Mitică Dragomir a făcut dezvăluirea incredibilă: cu ce sumă uluitoare se vinde un bilet la România – Olanda, pe piața neagră!

„Neamul dracului!”. Milionarul Mitică Dragomir a făcut dezvăluirea incredibilă: cu ce sumă uluitoare se vinde un bilet la România – Olanda, pe piața neagră!
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024, urmând să joace marți, 2 iulie, cu Olanda, iar prețul unui bilet la marele meci, pe piața neagră, este uriaș.

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a dezvăluit cu ce sumă uluitoare se vinde un tichet la România – Olanda, pe piața neagră.

Cât costă un bilet la România – Olanda, pe piața neagră

Milionarul spune că tichetele la România – Olanda, pe piața neagră, sunt foarte scumpe, un bilet ajungând și la 5.000 de euro.

„E prea din scurt, nu a știut nimeni și biletele se vând. 50.000 de români o să fie. 5.000 de euro biletul la România – Olanda la stadion, fac pariu pe cât vrei. Suntem neamul dracului, neam de naționaliști. Numai rezultatele favorabile te țin în viață.

Poți să fii frumos, artist, dar dacă nu produci valoare nu te bagă nimeni în seamă. Pe unde am fost nu a existat club la care să nu fac un stadion sau să promovez. Altfel te dădeau afară imediat, ce să îmi facă.

La LPF nu aveau de unde să mă apuce, am făcut LPF din banii mei. Lumea te înjură dacă ai valoare, cum ai căzut și te-au curățat. Vreau să îți mai spun o chestie, avem aproape un milion de români în Germania și câștigă binișor”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda: „E un meci de acum ori niciodată”

România și Olanda se vor duela în optimile EURO 2024 marți, 2 iulie, de la ora 19:00, iar selecționerul tricolorilor Edi Iordănescu a analizat partida. „E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlnești o dată în viață. Iar dacă grupul va reacționa după chipul în care a fost construit și a performat, atunci își va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a anunțat Edi Iordănescu, potrivit frf.ro.

Ce rezultate la BAC au obținut tricolorii lui Edi Iordănescu de la EURO

The post „Neamul dracului!”. Milionarul Mitică Dragomir a făcut dezvăluirea incredibilă: cu ce sumă uluitoare se vinde un bilet la România – Olanda, pe piața neagră! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top