sport

Presa din Spania a reacționat imediat după calificarea în fața Georgiei! Ziarele din Madrid văd diferit victoria categorică a ibericilor și transmit sentimente contradictorii pentru sferturile EURO 2024

Presa din Spania a reacționat imediat după calificarea în fața Georgiei! Ziarele din Madrid văd diferit victoria categorică a ibericilor și transmit sentimente contradictorii pentru sferturile EURO 2024
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ziarele din Spania au salutat calificarea în sferturi la EURO 2024 în fața Georgiei și transmit sentimente contradictorii înaintea meciului cu Germania.

Presa iberică atrage atenția că meciul cu Germania, din sferturile de finală de la EURO 2024, va fi mult mai dificil decât cel împotriva Georgiei.

Sentimente contradictorii în presa din Spania, după calificarea în fața Georgiei în sferturi la EURO 2024

Echipa de fotbal a Spaniei învins Georgia cu 4-1 (1-1), revenind de la 0-1, și s-a calificat în sferturile de finală de la EURO 2024, fază a competiției în care va întâlni naționala țării gazdă, Germania. Presa iberică a salutat victoria, dar a transmis sentimente contradictorii.

„Bineînțeles, «La Roja» a trebuit să revină după un autogol al lui Le Normand, care a adus nervozitate în echipa lui Luis de la Fuente. În cele din urmă, meciul s-a rezolvat după golurile lui Fabián, Nico Williams și Olmo, însoțite de un joc grozav al lui Lamine, care au garantat biletul pentru etapa următoare, unde așteaptă gazda Germania.

«La Roja» a preferaqt să joace pe benzi, mai ales pe stânga, prin cuplul Nico Williams-Cucurella, deși primul avertisment a venit din dreapta, după o acțiune a lui Lamine, care a devenit cel mai tânăr jucător care a evoluat într-o fază finală a Euro.

La Roja a fost un tăvălug, jucând cu o viteză în plus față de celelalte echipe rămase în turneu. Victoria trimite echipa spaniolă la Stuttgart, unde va înfrunta gazdele. Va fi cel mai dur test pentru această echipă, care rămâne înfometată și fără adăpost. Dar Spania vrea mai mult, mult mai mult”, a scris Mundo Deportivo.

Marca scrie că Spania va trebui să arate mai mult în sfertul de finală cu Germania

Publicația Marca a titrat „«Nicomania» face Spania să zboare”, amintind că Nico Williams a înscris un gol superb, a pasat decisiv la altul și a distrus capacana georgiană, după ce adversarii deschiseseră scorul în urma unui autogol.

„Spania zboară pe aripi. Cu Lamine și Nico, orice este posibil. A fost antidotul pentru a ieși dintr-o capcană creată de Georgia. Ei au reacționat cu un festival într-o a doua repriză plină de goluri.

Înainte de ultimul fluier, Spania a revenit cu alt parteneriat, format din Rodri și Fabián, doi ingineri care nu se luptă cu poarta. Euro arată că nu există o alianță mai bună decât aceasta în inima fotbalului. O așteaptă Germania, rivală a celor pe care îi zdrobește cu cărțile de istorie. Spania va trebui să arate mai mult decât bijuteriile ofensive”, au notat jurnaliștii.

AS avertizează că, dacă vrea să petreacă, Spania trebuie să fie dispusă să danseze cu oricine

În fine, AS își începe materialul cu titlul „Înspăimântați, rătăciți și mai departe în Germania” și scrie că Spania revine împotriva Georgiei cu golurile lui Rodrigo, Fabián, Nico și Olmo, iar vineri va căuta un loc în semifinale în fața echipei gazdă a competiției.

„Italia a plecat acasă, Anglia a suferit, dar este încă în viață la EURO datorită unui geniu ca Bellingham. Spania a ajuns în sferturi după ce și-a bătut singură un cui în meciul cu Georgia. Un duel în care statutul de favorit este pe cale să explodeze. În final, golurile și un bilanț copleșitor de 35 de șuturi pe poartă pentru «La Roja» lasă un gust dulce și dau biletul pentru marele meci de vinerea viitoare de la Stuttgart. Gazda, Germania lui Kroos, vă așteaptă. Dacă vrem să petrecem, trebuie să fim dispuși să dansăm cu oricine”, scriu cei de la AS.

The post Presa din Spania a reacționat imediat după calificarea în fața Georgiei! Ziarele din Madrid văd diferit victoria categorică a ibericilor și transmit sentimente contradictorii pentru sferturile EURO 2024 appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top