sport

Denis Alibec, la un pas de o accidentare gravă: a căzut de pe bicicletă şi totul a fost filmat, în direct!

Denis Alibec, la un pas de o accidentare gravă: a căzut de pe bicicletă şi totul a fost filmat, în direct!
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Denis Alibec a fost cât pe ce să se accidenteze serios, asta după ce a căzut de pe bicicletă. Momentul a fost filmat în direct!

Selecționata lui Edi Iordănescu s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European din Germania.

Denis Alibec a fost la un pas de a se accidenta: „tricolorul” a căzut de pe bicicletă, iar momentul a fost filmat în direct!

Reprezentativa României va evolua în optimi cu naționala Olandei. Meciul va avea loc pe data de 2 iulie, de la ora 19:00, și se va disputa pe Allianz Arena din Munchen. Pe același stadion selecționata noastră a evoluat contra Ucrainei, scor 3-0, în debutul la EURO 2024.

Acum, „tricolorii” lui Edi Iordănescu se află în Germania, la Wurzburg, acolo unde se pregătesc pentru duelul cu reprezentativa Olandei. Direct din Germania, Mihai Stoichiță a acordat un interviu pentru publicația Digi Sport.

Pe când directorul tehnic al FRF vorbea despre faptul că i se pare extraordinar faptul că selecționata țării noastre a trecut de faza grupelor la EURO 2024, în spatele său a apărut Denis Alibec, pe bicicletă.

La scurtă vreme după, fotbalistul de la naționala României s-a destabilizat și a căzut de pe bicicletă, spre amuzamentului privitorilor, căci momentul a fost filmat în direct.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Digi Sport (@digisport.ro)

Mihai Stoichiță are încredere că naționala României va face tot posibilul să treacă de olandezi: „Eu am prevăzut acest meci cu Olanda”

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a transmis că jucătorii lui Edi Iordănescu vor da tot ce pot pentru a reuși să învingă reprezentativa Țărilor de Jos în optimile de finală ale Campionatului European din Germania.

„Băieții au încercat să se autodepășească și au reușit. Vor să creeze un culoar în care generațiile viitoare să aibă un exemplu, așa cum au avut și ei de la generațiile anterioare ale lui Mutu, Rădoi sau Chivu. Majoritatea dintre ei nici nu erau născuți în ’94.

E bine că există astfel de momente pentru că stimulează fotbalul. Sunt curios câți părinți își vor duce copiii la sport după acest Campionat European. Nu numai la fotbal. Fotbalul a fost motorul acestei veri în România. Ne-a unit această performanță. Există atâta dragoste și respect în țară pentru România… Cel mai mare câștig este că am ajuns să fim din nou mândri că suntem români!

Eu am prevăzut acest meci cu Olanda și chiar mi l-am dorit în detrimentul Franței, Spaniei sau Angliei. Vom avea un adversar omenesc”, a afirmat Mihai Stoichiță, conform sptfm.

The post Denis Alibec, la un pas de o accidentare gravă: a căzut de pe bicicletă şi totul a fost filmat, în direct! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top