sport

ĂSTA E POPOVICI! David, victorie fabuloasă în finala europeană de la 200 de metri liber! Cursă INCREDIBILĂ în bazinul de la Belgrad

ĂSTA E POPOVICI! David, victorie fabuloasă în finala europeană de la 200 de metri liber! Cursă INCREDIBILĂ în bazinul de la Belgrad
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

David Popovici scrie istorie la Campionatele Europene de la Belgrad. Tocmai s-a impus pentru a doua oară consecutiv în proba de 200 de metri, cu un timp excelent.

Acesta este titlul continental cu numărul patru din impresionantul său palmares. Marile bătălii se vor da, însă, la Paris, în cea de-a 33-a ediție a Jocurilor Olimpice, programată în perioada 26 iulie – 11 august.

David Popovici, fabulos din nou. A câștigat finala europeană de la 200 de metri liber

Popovici a dominat cursa de la un capăt la altul și a ieșit învingător după 1:43,13. Pe locul secund s-a clasat Danas Rapsys din Lituania (1:45,65), urmat de sârbul Antonio Djakovic (1:46,32).

Înainte să intre în bazin, înotătorul de 19 ani și-a urmat ritualul obișnuit. Adică s-a antrenat o jumătate de oră, timp în care temperatura la Belgrad a ajuns la 38 de grade Celsius.

A fost, de altfel, o zi plină, pe o căldură toropitoare. După ce și-a apărat titlul european cucerit la Roma, a făcut parte din ștafeta de 4×100 m liber a României, care a ocupat poziția a cincea.

Articolul ĂSTA E POPOVICI! David, victorie fabuloasă în finala europeană de la 200 de metri liber! Cursă INCREDIBILĂ în bazinul de la Belgrad apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top