sport

Judecătorii, necruțători: Adrian Ilie, condamnat la 8 luni de închisoare! Ce urmează pentru „Cobra”, liderul Generației de Aur

Judecătorii, necruțători: Adrian Ilie, condamnat la 8 luni de închisoare! Ce urmează pentru „Cobra”, liderul Generației de Aur
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Lovitură devastatoare pentru Adrian Ilie. Fostul atacant al Generației de Aur a fost condamnat la 8 luni de închisoare de Judecătoria Sectorului 4 din București după ce a fost prins băut la volan.

Decizia este una cu suspendare, însă pentru a nu fi privat de libertate, fostul mare fotbalist va fi supravegheat atent de autorități în următorii doi ani, pentru a respecta anumite reguli stricte.

Lovitură în plin pentru Adrian Ilie. Fostul atacant al naționalei a fost condamnat la 8 luni de închisoare după ce a fost prins băut la volan

Cel poreclit „Cobra” a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 4 al Capitalei după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru a nu ajunge în spatele gratiilor, fostul internațional va fi obligat să respecte cu strictețe mai multe reguli, el fiind monitorizat în acest sens de autorități în următorii doi ani, scrie Cancan.

Adrian Ilie trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Braşov, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa, să anunțe în prealabil a schimbării locuinței și a oricărei deplasări care trece de 5 zile, respectiv și întoarcerea, să comunice schimbării locului de muncă atunci când este cazul și să ofere informații și documente care să permită controlul mijloacelor sale de existență.

„Cobra” are la dispoziție 10 zile pentru a face apel la decizia instanței. Totodată, el este obligat să achite și 1.500 de lei, sumă ce reprezintă cheltuielile de judecată.

The post Judecătorii, necruțători: Adrian Ilie, condamnat la 8 luni de închisoare! Ce urmează pentru „Cobra”, liderul Generației de Aur appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top