sport

Va apărea autobiografia Simonei Halep! Românca e gata să spună tot adevărul despre scandalul de dopaj și viața ei intimă, într-o carte plină cu dezvăluiri fabuloase

Va apărea autobiografia Simonei Halep! Românca e gata să spună tot adevărul despre scandalul de dopaj și viața ei intimă, într-o carte plină cu dezvăluiri fabuloase
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Simona Halep a recunoscut că este tentată să scrie o carte, iar vedeta care a influențat-o decisiv este Andre Agassi.

Fostul lider mondial a subliniat că se gândește serios la ideea de a sublinia prin ce a trecut în ultimii ani, după ce suspendarea pe care a primit-o a scos-o dintre cele mai bune jucătoare ale lumii.

Simona Halep, gata să scrie o carte: „Am început să mă gândesc!”

Simona Halep a mărturisit că este „mai introvertită”, dar cochetează cu ideea să le transmită fanilor prin ce a putut să treacă după ce a fost nevoită să stea departe de terenurile de tenis.

După ce s-a întors în circuitul WTA, Halep este lovită acum de o accidentare, care face și mai complicată revenirea sa spre vârful clasamentului mondial.

„Mereu am fost contra ideii de a scrie o carte. Nu am vrut să îmi exprim sentimentele, sunt o persoană mai introvertită. Dar, după tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, am început să mă gândesc.

Nu știu dacă se va întâmpla, dar cred că mi-ar plăcea să împărtășesc cu fanii și cu persoanele care m-au susținut în ultimii doi ani, tot ce am trăit. Dar nu știu încă”, a spus Simona Halep, conform Pro TV.

Autobiografia lui Andre Agassi a fascinat-o pe Simona Halep

Simona Halep a recunoscut că a fost impresionată de autobiografia lui Andre Agassi, în care acesta a avut puterea să recunoască faptul că nu a iubit tenisul, un sport care poate fi extrem de solicitant.

„M-a fascinat, efectiv. Cunoscându-l, am înțeles mai mult cartea și mi-am dat seama că sunt momente în care tenisul e atât de greu încât ai senzația că îl urăști, cum spunea și el. Sunt sigură că a fost doar un mix de sentimente din cauza anumitor momente pe care le-a trăit pe teren sau în afara lui”, a completat Simona Halep, conform sursei citate.

The post Va apărea autobiografia Simonei Halep! Românca e gata să spună tot adevărul despre scandalul de dopaj și viața ei intimă, într-o carte plină cu dezvăluiri fabuloase appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top