sport

Simona Halep are o nouă pasiune. Darren Cahill a convins-o

Simona Halep are o nouă pasiune. Darren Cahill a convins-o
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Simona Halep a dezvăluit că și-a găsit o nouă pasiune, în afară de tenis. Fostul lider WTA a declarată că a fost convinsă de fostul ei antrenor, Darren Cahill, i-a propus în urmă cu mai mult timp să încerce acest lucru.

Reamintim că Simona Halep a revenit în circuitul WTA după ce a reușit să obțină o victorie importantă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, în cazul de dopaj în care a fost implicată.

Care este noua pasiune a Simonei Halep

Chiar dacă a reușit să obțină o victorie importantă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în februarie, Simona Halep nu a avut parte de prea multe meciuri de la revenirea în circuit. Sportiva din Constanța a apărut doar în două partide, din cauza unei accidentări. Între timp, fostul lider WTA și-a descoperit o nouă pasiune, pe care a dezvăluit-o recent.

Constănțeanca a declarat că australianul Darren Cahill i-a recomandat, în urmă cu mai mult timp, să se apuce de golf. Chiar dacă a fost reticentă la început, Simona Halep a mărturisit că a început să îi placă, dar nu într-atât de mult încât să-l poată numi hobby.

Sportiva a declarat că nu joacă atât de bine dar că mai „nimerește din când în când”. Totodată, a declarat că nu se poate compara cu Darren Cahill, care este un jucătorul foarte bun de golf.

„Greu de spus, pasiune, dar am început să joc golf și a început să îmi placă. Mi se părea foarte plictisitor când îmi povestea Darren, că el joacă foarte bine. Și îmi spunea că o să-ți placă, o să-ți placă. Nu-mi plăcea, dar acum am început să joc. Joc de plăcere. Nu pot să zic că joc bine, dar nimeresc din când în când” a spus Simona Halep, conform sport.ro.

Duel de gală pentru Simona Halep

Simona Halep va face echipă cu Andrei Pavel și se vor duela cu Steffi Graf și Andre Agassi la Sports Festival, într-un eveniment de gală care va avea loc sâmbătă, 15 iunie 2024, începând cu ora 18.00.

Cu ocazia acestui eveniment, Andre Agassi si Steffi Graf vin pentru prima dată în România. Cele 30 de titlul de Grand Slam pe care cei doi le-au cucerit de-a lungul carierei lor dau o greutate imensă evenimentului care va fi organizat la Cluj.

Andre Agassi și Stefi Graf sunt printre cei mai buni jucători de tenis din toate timpurile, idoli pentru milioane de oameni.

The post Simona Halep are o nouă pasiune. Darren Cahill a convins-o appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top