sport

Semne bune pentru Rapid, cu o lună înaintea sezonului: „Domnul Șucu a gândit foarte bine într-un timp foarte scurt! A adus un antrenor campion”

Semne bune pentru Rapid, cu o lună înaintea sezonului: „Domnul Șucu a gândit foarte bine într-un timp foarte scurt! A adus un antrenor campion”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Rapid începe sezonul cu două nume noi în funcții cheie, antrenorul Neil Lennon și președintele Viorel Moldovan, finanțatorul Dan Șucu fiind felicitat pentru aceste mișcări.

Dan Șucu i-a adus, la Rapid, pe antrenorul Neil Lennon și președintele Viorel Moldovan, fiind felicitat pentru cum s-a mișcat după finalul dezastruos din sezonul trecut.

Dan Șucu va grăbi să se întâmple anumite lucruri la Rapid, este convins Marius Mitran

Rapid a avut un play-off dezastruos în campionatul trecut, obținând doar patru puncte în 10 etape, toate împotriva celor de la FCSB. Dezamăgit de situație, acționarul majoritar a anunțat, a doua zi după terminarea campionatului, numirea în funcția de antrenor principal a nord-irlandezului Neil Lennon.

Marți, 11 iunie, a venit a doua numire surprinzătoare. Viorel Moldovan este noul președinte al Rapidului, anunțul oficial fiind făcut pe pagina de facebook.

„Cred că domnul Șucu trebuie felicitat pentru cum a gândit lucrurile după acest play-off dezastruos. Șucu a gândit foarte bine într-un timp foarte scurt. Tot respectul pentru Bergodi, dar nu e campion.

Să nu uităm că Neil Lennon a învins Barcelona în Liga Campionilor. Cred că va înțelege spiritul Rapidului în câteva zile, dar nici nu e nevoie. Dacă vede un meci al Rapidului pe un dvd și-l înțelege, e rapidist. Dacă nu, înseamnă că s-a uitat degeaba”, a spus Marius Mitran la EXCLUSIV RAPID, emisiune realizată de ProSport.

Fostul jurnalist amintește că Neil Lennon vine dintr-un „fotbal model”, cel scoțian, unde a câștigat cinci titluri, patru Cupe ale Scoției și o Cupă a Ligii Scoției, toate cu Celtic.

„Dan Șucu va grăbi să se întâmple anumite lucruri, după cum s-a mișcat. Forța construirii unei corporații, pe care a dovedit-o, nu are cum să nu miște lucrurile mai repede.

Rapid va fi echipa cea mai discutată, pentru că a mutat în cele mai importante posturi. A schimbat ideea de antrenor, de management, de conducere colectivă.

Dan Șucu l-a adus președinte pe unul dintre componenții Generației de Aur. Dintre cei de atunci, Gică Popescu ar fi într-o poziție similară”, a mai spus Mitran.

The post Semne bune pentru Rapid, cu o lună înaintea sezonului: „Domnul Șucu a gândit foarte bine într-un timp foarte scurt! A adus un antrenor campion” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top