sport

Primul antrenament al naționalei României la EURO 2024 din Germania, în timp real! Accidentatul Alibec e la antrenament! VIDEO & FOTO

Primul antrenament al naționalei României la EURO 2024 din Germania, în timp real! Accidentatul Alibec e la antrenament! VIDEO & FOTO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

La 4 kilometri de cantonamentul tricolorilor la EURO 2024, mai exact Melchior Park Hotel din Wurzburg, se află AKON Arena, stadionul utilizat de echipa națională a României pentru antrenamente. Astăzi, de la 12:00 ora României, echipa națională va efectua aici primul antrenament pe pământ german, o sesiune de pregătire specială, deschisă în integralitate publicului și reprezentanților mass-media.

ProSport îți oferă cele mai tari exclusivități, interviuri speciale și reportaje de poveste de la EURO 2024! Andrei Trifan, Gabriel Berceanu și Mihai Pop (foto & video) sunt zilnic alături de tricolori în Germania și au acces în timp real la toate informațiile din lotul României!

ProSport este pe AKON Arena și îți oferă în timp real cele mai tari informații, imagini video și foto de la antrenamentul tricolorilor lui Edi Iordănescu în pregătirea debutului la EURO 2024!

Primul antrenament al naționalei României la EURO 2024 din Germania, în timp real!

AKON Arena este casa formației locale Wurzburger Kickers care acum evoluează în eșaloanele inferioare din Germania, după ce în ediția 2016/2017 a participat în 2.Bundesliga. Arena inaugurată în 1967 beneficiază de nocturnă din 2014, iar complexul conține două terenuri de iarbă și unul cu suprafață artificială.

Descoperă AICI scrisoarea lui Nicolae Stanciu pentru români trimisă prin intermediul ProSport!

Primul antrenament al naționalei României la EURO 2024 a fost prefațat, în programul reprezentativei noastre, de o conferință de presă în care Radu Drăgușin a fost desemnat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor acreditați la turneul final.

Descoperă AICI meniul tricolorilor la EURO 2024, ce mănâncă fotbaliștii naționalei lui Edi Iordănescu în Germania!

Rămâi pe ProSport ca să trăiești în timp real EURO 2024 alături de tricolori!

The post Primul antrenament al naționalei României la EURO 2024 din Germania, în timp real! Accidentatul Alibec e la antrenament! VIDEO & FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top