sport

Pe ce sumă ar urma să se vândă Rrahmani? „Am informații, pleacă vara asta”

Pe ce sumă ar urma să se vândă Rrahmani? „Am informații, pleacă vara asta”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Cristian Cernodolea, avocat specializat în sport și agent FIFA, a vorbit despre posibilitatea ca Albion Rrahmani să plece de la Rapid, în această vară.

Transferat în vara anului trecut de la FC Ballkani, Rrahmani a impresionat în tricoul Rapidului, reușind să dea 17 goluri și cinci pase decisive în 26 de partide bifate pentru giuleșteni, în toate competițiile.

Pe ce sumă ar urma să se vândă Rrahmani

Cristian Cernodolea este convins că Rrahmani va pleca, în această vară, de la Rapid și că giuleștenii vor încasa peste șase milioane de euro pentru acesta.

„Știind piața și ce se întâmplă în piață, sunt absolut convins că Rrahmani va pleca în vara asta. Știu că Rapid are oferte pe masă. Există multe echipe care au venit să-l vadă, echipe importante, au fost scouterii lor la meciuri în București. Sunt convins că pe unii dintre ei i-a impresionat, am informații în acest sens.

Dacă ar fi să estimez, aș spune că la momentul ăsta sunt aproape convins că Rapid are între 5 și 6 milioane pe masă pentru Rrahmani. Și nu cred că o să-l vândă pe suma asta, clubul țintește undeva spre 7-8 milioane.

E un atacant cu calități particulare, are viteză, e tehnic, vede bine poarta, pasează, nu e genul de «9» clasic, precum Blănuță, de exemplu, un atacant puternic, înalt. Există multe echipe care caută exact genul lui Rrahmani de atacant. Cu siguranță se vinde vara asta pentru mai mult de 6 milioane”, a declarat Cristian Cernodolea, pentru GSP.

Articolul Pe ce sumă ar urma să se vândă Rrahmani? „Am informații, pleacă vara asta” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top