sport

EURO 2024. Aproape 4.000 de români au venit să-i încurajeze pe tricolori la primul antrenament din Germania

EURO 2024. Aproape 4.000 de români au venit să-i încurajeze pe tricolori la primul antrenament din Germania
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Aproape 4.000 de persoane au fost prezente, marţi, la antrenamentul deschis publicului al echipei naţionale a României de la Würzburg Arena, Germania, informează FRF, citată de News.ro.

Fanii i-au aplaudat pe tricolori, au fluturat steguleţele şi au strigat „România!”, urmărindu-i la lucru pe durata întregului antrenament, potrivit FRF.

La rândul lor, fotbaliştii naţionalei, în frunte cu căpitanul Nicolae Stanciu, le-au transmis recunoştinţa printr-un banner pe care l-au afişat la intrarea pe gazon, dedicat atât cluburilor care i-au format, cât şi suporterilor: „Vă mulţumim pentru încredere!”.

Înaintea antrenamentului, fundașul Radu Drăgușin a participat la conferința de presă, de unde a transmis un mesaj pentru suporteri.

„Sper să avem cât mai mulți fani pe stadioane la acest EURO și să ne susțină. Ei trebuie să înțeleagă un lucru: poate nu își dau seama cât de importanți sunt ei în momentele dificile, în momentele în care lucrurile nu merg bine. Un cântec sau un «Hai, România!» cântat de tot stadionul îți dă o energie incredibilă în momentul acela”.

Campionatul European de fotbal din Germania va începe vineri, 14 iunie. România face parte din grupa E și va întâlni în faza grupelor Ucraina (17 iunie), Belgia (22 iunie) și Slovacia (26 iunie).

Foto: FRF

Sursa: Stiri Sport – Ultimele Stiri Sportive | Libertatea Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top