sport

Delegația României a fost primită în recepție la Primăria Wurzburg! Ce a scris Răzvan Burleanu în cartea orașului

Delegația României a fost primită în recepție la Primăria Wurzburg! Ce a scris Răzvan Burleanu în cartea orașului
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Delegația României a fost primită în recepție la Primăria orașului Wurzburg, iar Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost invitat să scrie în cartea de aur a orașului.

Wurzburg este orașul care o va găzdui pe naționala României, în perioada în care „tricolorii” vor evolua la Euro 2024.

Delegația României a fost primită în recepție la Primăria Wurzburg

Pentru comunitatea locală din Wurzburg este o mândrie să găzduiască naționala României pe perioada în care va evolua la Campionatul European. În semn de respect și apreciere, marți, delegația României a fost primită în recepție la Primăria Wurzburg.

„Am primit un feedback extrem de pozitiv din partea tuturor colegilor care au călătorit în ultima lună, săptămână de săptămână, aici în Wurzburg. Suntem foarte fericiți că am luat această decizie de a alege Wurzburg ca oraș gazdă pentru cantonamentul Echipei Naționale a României”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

„Aș vrea să vă mulțumesc sincer pentru primirea călduroasă, pentru zâmbetele pe care le-am văzut în aceste zile și atitudinea profesionistă față de colegii noștri care au implementat proiectul EURO 2024, unul extrem de important pentru noi. Sunt sigur că Wurzburg și comunitatea de aici vor fi alături de echipa noastră pe parcursul Campionatului European și vă promitem că vom încerca să aducem pe teren cea mai bună performanță posibilă”, a spus și Vlad Munteanu, manager operațional al FRF.

La finalul evenimentului, Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Miheia-Mălina Diculescu – Blebea, Consulul General al României la Munchen, au semnat în cartea de aur a orașului.

Articolul Delegația României a fost primită în recepție la Primăria Wurzburg! Ce a scris Răzvan Burleanu în cartea orașului apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top