sport

Clubul din Bundesliga şi-a trimis omul la Bucureşti pentru a-l transfera pe Florinel Coman! Ce verdict au tras nemții

Clubul din Bundesliga şi-a trimis omul la Bucureşti pentru a-l transfera pe Florinel Coman! Ce verdict au tras nemții
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Un reprezentant al unui club din Bundesliga a venit la București pentru a-l vedea la lucru pe Florinel Coman, atacantul lui FCSB, în perspectiva unui transfer.

Scouter-ul unei echipe din prima divizie a Germaniei a ajuns la concluzia că Florinel Coman este cam plângăcios, după ce l-a văzut într-un meci al lui FCSB.

Reprezentantul unui club din Bundesliga a spus despre Florinel Coman că este cam plângăcios

Florinel Coman a făcut un sezon excepțional la FCSB, cu 19 goluri și 11 pase decisive în cele 38 de meciuri jucate. Ca urmare, a intrat în atenția mai multor cluburi, iar o grupare germană și-a trimis reprezentantul la București, pentru a-l vedea la lucru. Concluziile nu au, însă, darul, să-l mulțumească pe jucător.

„Florinel Coman, la națională, din păcate, are un trac, un blocaj. Uite, am fost recent cu un scouter din Bundesliga la un meci al celor de la FCSB.

Nu vreau să fie un atac la adresa lui Coman, dar vă relatez ce mi-a transmis scouterul: «E un jucător de calitate, care cred că ar putea juca în Bundesliga. Dar se plânge prea mult! Are o atitudine în teren care… E plângăcios».

Aceste aspecte le-am observat și noi, cei din România, însă erau mult mai accentuate în trecut. Acum s-a maturizat și el. E un lider, e alt jucător și cred că și caracterial s-a schimbat foarte mult”, a povestit Cristian Cernodolea, avocat specializat în sport și agent FIFA, conform gsp.ro.

Florinel Coman nu face față la echipele aflate în primele 5-6 locuri în campionatele de top din Europa

Juristul este de părere că EURO 2024 reprezintă ultima șansă pentru Florinel Coman să prindă un transfer important la o echipă din afara țării.

Cernodolea nu a dezvăluit numele echipei care și-a trimis reprezentant în România, dar a precizat că o echipă din Top 5 campionate ale Europei dă cinci milioane de euro pe un jucător de 26 de ani doar dacă o ajută să ajungă în Champions League sau să termine în primele 3 din ierarhia internă.

Agentul FIFA este de părere că Florinel Coman și-a atins potențialul maxim acum 3-4 ani, iar în prezent nu față față cerințelor impuse de echipele din campionatele de top ale Europei, aflate în primele 5-6 în întrecerea internă.

Coman a ratat transferul la echipa qatareză Al-Duhail

Florinel Coman a lansat bomba după meciul din play-off-ul sezonului trecut cu Universitatea Craiova, 2-0 pe Arena Națională, când a deschis scorul și a executat cornerul din care Vlădoiu și-a trimis mingea în propria poartă.

La finalul partidei, el a spus că după ultima etapă a sezonului pleacă de la FCSB. Echipa qatareză Al-Duhail a fost dispusă să plătească 5 milioane de euro pentru atacantul român, dar până la urmă s-a răzgândit. Unul dintre motive ar putea fi și acela că finanțatorul Gigi Becali a cerut toți banii pe loc, nu în tranșe.

The post Clubul din Bundesliga şi-a trimis omul la Bucureşti pentru a-l transfera pe Florinel Coman! Ce verdict au tras nemții appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top