sport

Transferul de senzație pe care Dinamo îl negociază în ultima zi de mercato! Acționarul Andrei Nicolescu confirmă ProSport: „E ultimul pe care îl vrem”

Transferul de senzație pe care Dinamo îl negociază în ultima zi de mercato! Acționarul Andrei Nicolescu confirmă ProSport: „E ultimul pe care îl vrem”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Edgar Ie (29 de ani) e transferul de senzație pe care Dinamo îl negociază în ultima zi de mercato. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate de ProSport încă de luni, 12 februarie.

Acționarul Andrei Nicolescu confirmă ProSport și oferă ultimele detalii despre negocierile pe care le poartă cu experimentatul fundaș central, care a mai trecut pe la echipe ca Lille, Trabzonspor sau Feyenoord.

„Sper să reușim să îl aducem”. Transferul de senzație pe care Dinamo îl negociază în ultima zi de mercato! Acționarul Andrei Nicolescu confirmă ProSport

Dinamo București a adus șapte jucători noi în actuala fereastră de mercato, și anume Petru Neagu, Dorian Răilean, Astrit Selmani, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic, Darko Velkovski și Georgi Milanov.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, luni, 12 februarie 2024, Dinamo mai forțează un transfer bombă în aceste zile. Este vorba despre fundașul central Edgar Ie, un internațional în vârstă de 29 de ani din Guinea-Bissau. Edgar are un CV impresionant, deoarece a bifat de-a lungul carierei cluburi importante precum Lille, Trabzonspor sau Feyenoord. În plus, înainte să reprezinte naționala din Guinea-Biissau, fundașul central a bifat o apariție și în tricoul primei reprezentative portugheze, asta după ce trecuse prin toate selecționatele de tineret.

Andrei Nicolescu, acționarul „câinilor”, a confirmat ProSport și a transmis că Edgar Ie este ultimul fotbalist pe care Dinamo încearcă să îl aducă în această iarnă. Afacerea nu este încheiată încă, însă oficialul lui Dinamo este optimist în ceea ce privește discuțiile cu fundașul:

„Încercăm să aducem un fundaș central. Să sperăm că îl și putem aduce. Este un fundaș de origine franceză, cu o cotă foarte bună și eu sper să reușim să facem astăzi transferul. Are cetățenie portugheză și a jucat în Turcia la Bașaksehir: Edgar Ie se numește.

Sper să reușim să îl aducem pentru că altfel s-ar putea să dezamăgim dacă nu putem să-l închidem. Aș fi vrut să semneze întâi, să fiu sigur că totul e în regulă.

Ne dorim să aducem jucători de calitate, care pot face diferența. Nici nu ne-am concentrat foarte tare în condițiile în care puteam să facem transferuri chiar și pentru împrumuturi păreau foarte, foarte complicate negocierile.

E ultimul transfer. Încercăm să stabilizăm, să dăm o coeziune echipei și să răzbim la bătăliile astea foarte importante pe care le avem”, a declarat Andrei Nicolescu, citat de Fanatik.

Dinamo a egalat-o pe FC Botoșani la puncte

În runda 25 din Superliga, Dinamo a obținut un rezultat mare pe care puțini îl anticipau. „Câinii” antrenați de Zeljko Kopic s-au impus pe terenul campioanei Farul Constanța, scor 2-0, mulțumită unor goluri marcate de Darko Velkovski și Denis Politic.

Acest rezultat a ajutat-o pe Dinamo să adune un total de 19 puncte în Superliga și să o egaleze pe FC Botoșani, care în etapa 25 a obținut doar o remiză din disputa cu UTA Arad, scor 2-2.

În runda viitoare, Dinamo va primi vizita celor de la Oțelul Galați, într-un duel ce e programat să aibă loc pe 18 februarie, de la ora 20:00.

The post Transferul de senzație pe care Dinamo îl negociază în ultima zi de mercato! Acționarul Andrei Nicolescu confirmă ProSport: „E ultimul pe care îl vrem” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top