sport

Scoțienii anunță plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers! Fiul lui Gică Hagi e făcut praf: „Eșecul continuă”

Scoțienii anunță plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers! Fiul lui Gică Hagi e făcut praf: „Eșecul continuă”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Scoțienii de la o publicație apropiată de clubul Rangers anunță plecarea lui Ianis Hagi (25 de ani) de la gruparea care evoluează pe stadionul Ibrox.

Fiul lui Gică Hagi e făcut praf într-un material redactat recent și contestat pentru toate deciziile pe care le-a luat în ultimele luni. Ianis este împrumutat la Alaves, în La Liga, unde este rezervă și, în cele mai fericite cazuri, evoluează câteva minute în finalul meciurilor.

Scoțienii anunță plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers! Fiul lui Gică Hagi e făcut praf

Ianis Hagi are viață grea în Spania și e contestat frecvent de jurnaliștii iberici, deoarece nu reușește să se impună în tricoul lui Alaves și pare să fie o simplă soluție pentru completarea lotului.

După două meciuri în care a fost rezervă neutilizată, mijlocașul român a fost folosit pe final în partidele cu Barcelona (1-3) și Villarreal (1-1) din rundele precedente ale La Liga. Ianis a evoluat 14 minute cu Barcelona și doar 5 minute cu Villarreal, fără să se facă remarcat în vreun fel.

Și mai trist este faptul că nici jurnaliștii din Scoția nu îi dau pace lui Ianis. Românul se va întoarce la Rangers din vară, clubul de care aparține și alături de care mai are contract până în mai 2026. Însă, scoțienii sunt convinși că gruparea de pe Ibrox nu îl va păstra pe român.

Ibrox Noise, o publicație apropiată de clubul Rangers, contestă într-un material redactat recent toate deciziile pe care Hagi Jr. le-a luat în ultimele luni și lasă de înțeles că mijlocașul ar fi intrat în dizgrația conducerii.

„Poate fi sfârșitul lui Ianis Hagi la Rangers”, titrează sursa citată, care vrea să transmită că mijlocașul va fi cedat în vară.

În continuare, scoțienii vorbesc despre situația românului de la Alaves și de felul în care acesta „și-ar fi bătut joc” de Rangers:

„Eșecul lui Hagi în La Liga continuă. Hagi este complet în plus în acest moment pentru Rangers. Având în vedere că nu prinde minute în Spania, nu ar putea aduce nimic din ce nu avem deja la echipă.

Pe deasupra, și-a complicat singur situația la Rangers. A cerut să joace mai mult, ca și cum i s-ar fi cuvenit, când era antrenor Michael Beale. Apoi și-a bătut din nou joc de club odată ajuns în Spania, spunând că acolo își dorește să fie, deși era doar împrumutat”, adaugă scoțienii de la Ibrox Noise.

Concluzia? „A ratat totul”

În încheiere, cei de la Ibrox Noise susțin că toate deciziile pe care Ianis Hagi le-a luat în ultimele luni au contribuit la forma slabă pe care o traversează în prezent.

„Acesta a fost destinul lui, aici și-a dorit să ajungă și a ratat totul. Nu a fost suficient de bun”, a fost concluzia trasă de scoțieni.

De la împrumutul în La Liga, Ianis Hagi a adunat în tricoul lui Alaves un total de 770 de minute, în 20 de meciuri. Românul a înscris două goluri și a oferit un assist în toate aceste partide.

The post Scoțienii anunță plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers! Fiul lui Gică Hagi e făcut praf: „Eșecul continuă” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top