sport

Mesaj pentru Cristi Borcea de la Mihaela, fosta soție, după ce a fost îndepărtată de la conducerea hotelului din Olimp: „Diversitatea ideilor …”

Mesaj pentru Cristi Borcea de la Mihaela, fosta soție, după ce a fost îndepărtată de la conducerea hotelului din Olimp: „Diversitatea ideilor …”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Mihaela Borcea, prima soție a afaceristului Cristi Borcea, s-a ocupat până de curând de hotelul deținut de fostul acționar de la Dinamo în Olimp. Femeia a ținut să-i transmită un mesaj milionarului român, la câteva zile după ce a îndepărtat-o de la conducerea stabilimentului.

Mihaela Borcea, mesaj neașteptat pentru fostul dinamovist

Cristi Borcea (54 de ani), fostul finanțator al celor de la Dinamo, i-a luat pe toți prin surprindere în momentul în care a anunțat că a îndepărtat-o pe Mihaela de la conducerea hotelului din Olimp. Influentul om de afaceri a scos-o pe fosta lui soție din afacerea de nouă milioane de euro pe care o deține la malul mării în primele zile ale acestui an. 

Mulți l-au criticat pe fostul manager al lui Dinamo din cauza gestului făcut, însă milionarul a decis să o scoată pe fosta soție din acționariat deoarece avea un plan bine pus la punct pentru a da lovitura pe plan financiar.

Cei de la profit.ro arată că Pam Beach, fostul Hotel Muntenia, de la malul Mării Negre, clasificat la trei stele, deținut de familia fostului investitor de la Dinamo București, a fost vândut pentru suma de 9,2 milioane de euro, către compania Steaua de Mare H&R. Formalitățile vor fi încheiate cel târziu pe data de 3 octombrie 2024, mai arată sursa citată.

Ce i-a transmis femeia de afaceri milionarului Cristi Borcea

Mihaela, fosta soție a milionarului care acum este căsătorit cu Valentina Pelinel, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare. Ea a subliniat că îi este recunoscutăare lui Cristi Borcea, dar i-a adresat câteva cuvinte și actualului ei iubit.

Cu toate că mă retrag din această etapă a business-ului, îmi doresc cu căldură ca noul capitol al resortului să fie plin de reușite și să aducă bucurii și satisfacții atât echipei implicate, cât și oaspeților fideli care ne-au pășit pragul de fiecare dată surprinși in mod plăcut de evoluția in bine a resortului nostru.

Totodată doresc să mulțumesc partenerului meu de viață, Sorin, pentru susținerea necondiționată și efortul susținut pe care l-a depus în acești ani si pentru că a fost alături de mine în fiecare etapă a acestei călătorii.

De asemenea, aș dori să transmit recunoștința mea și fostului meu soț, Cristi Borcea, pentru contribuția sa la dezvoltarea hotelului. Colaborarea noastră a fost una plină de provocări și succese, iar diversitatea ideilor propuse a fost un factor crucial în evoluția acestui proiect.

Analizez cu seriozitate și responsabilitate ceea ce las în urma mea, o realizare palpabilă obținută prin efort și experiențe acumulate în acest demers. Prin prezența mea și cunoștințele asimilate, marchez nu doar încheierea unei etape complexe din viața mea, ci și începutul unui nou drum cu perspective promițătoare.”, a scris Mihaela Borcea într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Articolul Mesaj pentru Cristi Borcea de la Mihaela, fosta soție, după ce a fost îndepărtată de la conducerea hotelului din Olimp: „Diversitatea ideilor …” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top