sport

Cine era cu adevărat Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea din Padina! Vărul său ar fi un temut interlop din Dâmbovița

Cine era cu adevărat Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea din Padina! Vărul său ar fi un temut interlop din Dâmbovița
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Teribilul incident de la hotelul de lux din Padina a șocat o țară întreagă. Sorin Anghel (41 de ani) a fost înjunghiat mortal la o petrecere, eveniment la care au participat mai multe vedete din România. Victima ar fi avut legături cu un cunoscut interlop din Dâmbovița.

Cine era Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea din Padina

Potrivit informațiilor apărute recent în presă, bărbatul înjunghiat mortal la hotelul de lux din zona Padina ar avea strânse legături cu lumea interlopă din județul Dâmbovița. Zis și ”Soreață”, Sorin Anghel era vărul lui Florin Ghenea, unul dintre cei mai temuți interlopi din județ.

Anghel a fost patronul unei firme de pază care, în realitate, ar fi fost condusă din umbră de vărul său. Conform celor de la Cancan, în momentul incidentului, victima era la masă cu un alt văr al lui Ghenea, Eugen Sârbu. La aceeași masă se afla și Voicu, un locotenent de încredere al interlopului. Tot sursa citată mai scrie că, înainte de crimă, ucigașii ar fi livrat droguri la petrecerea cu pricina.

Ce s-a întâmplat cu suspecții

La scurt timp după tragedie, oamenii legii au reținut trei suspecți. Ieri, aceștia au fost aduși în fața magistraților. Există posibilitatea ca totul să fi început după ce atacatorii ar fi jignit-o pe soția lui Anghel. Femeia s-ar fi urcat pe scaun și ar fi dansat, după care a urmat un schimb de replici. Ulterior Soreață a fost atacat, acesta dându-și ultima suflarea în parcarea hotelului.

Deși nu a oferit prea multe detalii în acest sens, avocatul suspecților a declarat pentru sursa citată că situația este alta decât cea dezvăluită în presă. Potrivit acestuia, apărarea analizează acum toate informațiile.

”Atât pot să vă spun, lucrurile și circumstanțele sunt altele decât cele vehiculate în presă. Mai multe detalii nu pot să dau. Noi acum pregătim apărarea, analizăm toate informațiile, dar cert pot să spun că lucrurile nu stau așa cum au fost prezentate”, a declarat avocatul suspecților, conform sursei citate.

În vârstă de 41 de ani, Sorin Anghel și-a dat duhul în parcarea Hotelului Belmont după ce ar fi fost înjunghiat cu o macetă. Victima a lăsat în urmă o soție și doi copii minori, mai scriu cei de la Cancan. Zilele viitoare, bărbatul ar fi împlinit vârsta de 42 de ani.

Articolul Cine era cu adevărat Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea din Padina! Vărul său ar fi un temut interlop din Dâmbovița apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top