sport

Halep, răsfăț de 2 milioane de euro în plin proces la TAS: Și-a luat apartamente în cel mai luxos bloc din București! Imagini incredibile

Halep, răsfăț de 2 milioane de euro în plin proces la TAS: Și-a luat apartamente în cel mai luxos bloc din București! Imagini incredibile
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Simona Halep a arătat încă o dată că își permite orice răsfăț. Dubla campioană de Grand Slam a dat o nouă lovitură în plin proces la TAS. Fostul număr unu mondial și-a luat apartamente în cel mai luxos bloc din Capitală. Imaginile cu imobilele de lux i-au redus pe toți la tăcere.

Simona Halep, din nou în centrul atenției

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Simona Halep își permite să trăiască regește, deși a fost suspendată, cel puțin în primă instanță pe o perioadă de patru ani, ceea ce în opinia speciliștilor ar însemna sfârșitul carierei sale.

Dubla campioană a făcut o investiție de peste 2 milioane de euro în România. Fosta soție a lui Toni Iuruc a cumpărat două apartamente la etajul 5 al complexului One Rahmaninov, considerat „cel mai luxos condominiu mare“ de la noi din țară. Blocul în care se găsesc cele două imobile este situat în București și are vedere la parcul Verdi și la lacul Floreasca.

Lovitura dată de dubla campioană de Grand Slam

Apartamentele achiziționate de Simona Halep se află la etajul 5 al complexului One Rahmaninov, conform gsp.ro. S-a aflat, de asemenea, că marea noastră campioană face acum demersuri pentru a le reamenaja.

Dezvoltarea blocului de pe strada Rahmaninov a fost demarată de omul de afaceri Gheorghe Stelian și finalizată în 2021 de antreprenorul Dorin Mateiu, antreprenor cunoscut în principal pentru că a fondat producătorul de mezeluri Elit Cugir vândut ulterior către grupul chinez Smithfield.

Un apartament cu două dormitoare, trei băi și o suprafață de 165 de metri pătrați, situat la etajul 5 al construcției, costă în jur de de 1,57 milioane de euro.

Sursa Foto: https://skia.one.ro/ro/one-rahmaninov/ 

Articolul Halep, răsfăț de 2 milioane de euro în plin proces la TAS: Și-a luat apartamente în cel mai luxos bloc din București! Imagini incredibile apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top