sport

Gigi Becali anunță transferul unui atacant de top la FCSB! Patronul dă lovitura de grație rivalelor din Superliga: „Să nu stau să mai aștept după el!”

Gigi Becali anunță transferul unui atacant de top la FCSB! Patronul dă lovitura de grație rivalelor din Superliga: „Să nu stau să mai aștept după el!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali nu se lasă până nu formează o echipă așa cum vrea el și anunță transferul unui atacant de top la FCSB. Omul de afaceri a negociat cu mai mulți fotbaliști în această iarnă, dar nu a ajuns la niciun acord.

Cu toate acestea, patronul FCSB încă vrea să le dea lovitura de grație rivalelor din Superliga și va demara noi discuții cu potențiali atacanți care ar putea îmbrăca tricoul roș-albastru.

Gigi Becali anunță transferul unui atacant de top la FCSB! Patronul dă lovitura de grație rivalelor din Superliga

Gigi Becali pare că a obosit să crească jucători în speranța că va duce din nou echipa în grupele Ligii Campionilor și din dorința de a-și îndeplini visul cât mai rapid a anunțat că e hotărât să transfere fotbaliști care s-au consacrat deja la alte echipe. Principalul post pe care vrea să îl întărească omul de afaceri este cel de atacant. Gigi Becali vrea un vârf mobil, capabil să intre în combinații cu ceilalți jucători din departamentul ofensiv, dar care în același timp să fie și un marcator pursânge.

Omul de afaceri a negociat cu mai mulți jucători în această iarnă. L-a dorit insistent pe David Ankeye, dar s-a zgârcit la bani și acesta din urmă a ajuns la Genoa, în Serie A. De asemenea, Gigi Becali l-ar fi avut în vizor și pe Jalen Blesa, un atacant spaniol de la FC Prishtina, din Kosovo, însă nici în privința acestuia nu a ajuns la un numitor comun.

În această iarnă, patronul FCSB nu va mai aduce niciun atacant la FCSB, însă va continua să negocieze cu diverși jucători, în speranța că va da lovitura la vară.

„Eu iau atacant, dar nu iau atacant care să ne încurce. Acum nu mai am când să-l iau, dar în vară voi lua un atacant adevărat, iau atacant, să nu stau să mai aştept 2-3 ani după el. Eu zic că iau, dar e posibil să-l dau afară după două meciuri. Ce vreţi să fac?”, a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

FCSB are cel mai eficient atac din Superliga

În Superliga, FCSB a demonstrat că se poate descurca fără probleme și în lipsa unui vârf de careu. Roș-albaștrii au cel mai eficient atac din campionat după 25 de etape, cu 47 de goluri marcate. Cele mai multe au fost reușite de golgheterii Darius Olaru (14) și Florinel Coman (10).

Însă, Gigi Becali a anunțat că visează să o ducă din nou pe FCSB în grupele Ligii Campionilor, iar în preliminariile cupelor europene, roș-albaștrii ar putea avea nevoie de forța unui vârf veritabil.

„În acest moment eu am un singur țel, vreau Liga Campionilor, după fac o debarasare. Banii pe care îi câștig îi bag în fotbal.

20 de milioane intararea în grupele Ligii, 2-3 milioane punctele din grupă și 6 milioane iau din bilete. Trebuie să ajungem în grupe. Asta mă interesează pe mine la ora asta, doar performanța”, a mai declarat Gigi Becali, conform aceleiași surse.

The post Gigi Becali anunță transferul unui atacant de top la FCSB! Patronul dă lovitura de grație rivalelor din Superliga: „Să nu stau să mai aștept după el!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top