sport

Gică Hagi, antrenorul campioanei României, a ajuns la o concluzie tragică după ce Farul a fost anihilată de Dinamo, ultima clasată: „Poate că nu suntem atât de Dumnezei”

Gică Hagi, antrenorul campioanei României, a ajuns la o concluzie tragică după ce Farul a fost anihilată de Dinamo, ultima clasată: „Poate că nu suntem atât de Dumnezei”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Farul Constanța, campioana României, a pierdut incredibil cu nou-promovata Dinamo, scor 0-2, într-un meci care a contat pentru runda cu numărul 25 din Superliga.

Gheorghe Hagi, antrenorul formației dobrogene, a tras o concluzie dură după înfrângerea cu ultima clasată.

Gică Hagi, antrenorul campioanei României, a ajuns la o concluzie tragică după ce Farul a fost anihilată de Dinamo, ultima clasată: „Poate că nu suntem atât de Dumnezei”

Deși a câștigat titlul sezonul trecut, Gică Hagi, antrenorul Farului, a ajuns la concluzia că echipa sa nu este atât de „imbatabilă” pe cât părea. „Regele” i-a lăudat pe cei de la Dinamo și a recunoscut că formația constănțeană nu va avea niciodată spiritul grupării din Ștefan cel Mare.

„Din păcate s-a văzut că n-avem mentalitate. Suntem departe de mentalitatea pe care mi-o doresc să o avem. Am fost răcit, dar am venit și am stat cu ei.

Dinamo a jucat de la egal la egal cu orice echipă. Noi nu suntem atât de Dumnezei și atât de mari. Noi în seara asta n-am jucat bine colectiv, individual sunt multe, dar voi evalua și mă voi gând. O să mă uit să văd ce trebuie făcut. Nu putem merge pe direcția asta.

Le-am zis că sunt periculoși la faze fixe, sunt agresivi. Ce să vorbim de noi? Ce a fost prima repriză? Nimic, n-am înțeles nimic. Totul înseamnă viteză, trebuie să ai viteză. Ritmul jocului trebuie să fie altul.

Lenți, previzibili, fără claritate. Antrenorii știu toată săptămâna ce-am făcut. Din păcate n-am reușit să-i aduc să fie acolo. Știam că o să fie un meci foarte greu.

Am zis o realitate, trebuie să fiu realist, nu putem să avem spirit mai bun ca Dinamo, nu văd, nu cred. Astea fac parte din viață, fac parte din tot ce se întâmplă. Trebuie să ai o atitudine și o determinare ca să lupți, să faci față. Trebuie să ai viteză, nu doar din picioare, ci și cu mintea.

Mai avem meciuri și trebuie să demonstrăm. Meciurile le câștigă o echipă. Trebuie să fim cu toții într-o direcție. Trebuie să știe să se apere, să facă lucrurile împreună, când nu joci colectiv bine nu cred că un jucător poate să facă diferența.

Vom reflecta cu toții. Trebuie să luăm niște decizii care să fie bune. Pe mine un singur jucător m-a mulțumit, căpitanul echipei. L-am felicitat, asta le-am zis în vestiar. Tot ce a făcut a făcut foarte bine. A pasat, a încercat”, a declarat Gică Hagi.

Cum au arătat echipele de start

FARUL: Buzbuchi – Boli, Larie, M. Popescu, Dussaut – Grameni, Nedelcu, Kiki – Deaconu, Rivaldinho, Budescu
Rezerve: Mușat, Răfăilă, Sîrbu, Gustavo, Dănuleasă, Grosu, Quieros, N. Popescu, Ganea, Vînă, Cojocaru, Andronache
Absenți: T. Băluță (accidentat), L. Munteanu (suspendat)
Antrenor: Gheorghe Hagi

DINAMO: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Politic
Rezerve: Railean, Began, Gregorio, Iglesias, D. Irimia, Neagu, Bani, Grigore, A. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Costin
Absenți: Ilic (suspendat), Selmani (indisponibil)
Antrenor: Zeljko Kopic

Stadion: Academia „Gheorghe Hagi” (Ovidiu)
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti) / A1: Vasile Marinescu (Bucureşti), A2: Romică Bîrdeş (Piteşti)
Arbitru VAR: Viorel Flueran (Craiova). Asistent VAR: Cristina Trandafir (Bucureşti)

Cea mai rușinoasă înfrângere din ultimul an, cea mai dureroasă. Eram într-un moment bun, adunasem puncte și speram să o ținem cu rezultate pozitive. Ne doream să facem o figură frumoasă și în fața propriilor suporteri.

Cu siguranță nu i-am luat de sus, am vorbit să tratăm meciul foarte serios, ne-au dominat la toate capitolele, nu ne-a ieșit nimic și când nu marchezi acasă n-ai cum să câștigi. Dinamo a meritat pe deplin victoria. Dacă marcam un gol cu siguranță puteam reuși mai mult”, a spus Larie, căpitanul Farului.

The post Gică Hagi, antrenorul campioanei României, a ajuns la o concluzie tragică după ce Farul a fost anihilată de Dinamo, ultima clasată: „Poate că nu suntem atât de Dumnezei” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top