sport

Florinel Coman și-a încălcat promisiunea față de Gigi Becali. Cuviosul atacant FCSB a scăpat câteva înjurături zdravene: cine a intrat în colimatorul fotbalistului la meciul cu Sepsi

Florinel Coman și-a încălcat promisiunea față de Gigi Becali. Cuviosul atacant FCSB a scăpat câteva înjurături zdravene: cine a intrat în colimatorul fotbalistului la meciul cu Sepsi
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Florinel Coman (25 de ani) și-a încălcat promisiunea față de Gigi Becali și s-a remarcat din nou într-un mod negativ pe parcursul partidei FCSB – Sepsi 1-0.

Cuviosul atacant al echipei roș-albastre și-a pierdut cumpătul în prima repriză și a scăpat câteva înjurături zdravene, fiind surprins și de camerele de filmat.

Florinel Coman și-a încălcat promisiunea față de Gigi Becali. Cuviosul atacant FCSB a scăpat câteva înjurături zdravene la meciul cu Sepsi

Florinel Coman a început din postura de titular duelul FCSB – Sepsi 1-0, însă a fost menținut pe teren doar în prima repriză, la pauză fiind înlocuit de brazilianul Luis Phelipe.

„Șeptarul” lui Gigi Becali a fost implicat și într-un moment mai puțin plăcut, petrecut în minutul 26 al confruntării. Atunci, Alex Băluță, marcatorul singurului gol al partidei, l-a servit excelent pe David Miculescu și acesta din urmă putea dubla avantajul roș-albaștrilor. Însă, Miculescu a irosit oportunitatea și a șutat fix în blocajul Niczuly.

Imediat după această ratare, camerele de filmat s-au mutat pe Florinel Coman, care se afla în apropiere de tușă și îi cerea explicații arbitrului de rezervă. Fotbalistul era nemulțumit de o fază petrecută înainte de ratarea lui Miculescu, iar în timp ce se certa cu oficialul, pe transmisiunea în direct s-a putut observa că i-a scăpat și cel puțin o înjurătură.

Florinel Coman îl ceartă pe arbitru”, a remarcat și unul dintre comentatorii partidei.

Interesant este că în urmă cu fix două luni, Florinel Coman promitea că nu va mai înjura în fața camerelor de filmat. Pe 3 decembrie 2023, în timpul duelului FCSB – Oțelul 0-2, în care a fost și eliminat, Coman l-a jignit pe arbitrul Marcel Bîrsan. Imaginile s-au putut vedea la televizor, iar o săptămână mai târziu, după CFR Cluj – FCSB 1-1, Florinel Coman și-a cerut scuze la flash-interviu:

„Îmi cer scuze pentru ce am făcut meciul trecut, îmi prezint scuzele domnului Bîrsan și îmi promit mie că nu voi mai face niciodată așa ceva. S-a văzut urât, mi-a fost rușine, îmi pare rău, o spun cu toată sinceritatea, nu se va mai întâmpla. O să mă vedeți doar ca la acest meci, nu voi mai comenta nimic”, spunea Coman, pe 10 decembrie 2023.

De ce a fost schimbat Florinel Coman la pauza meciului FCSB – Sepsi

Revenind în prezent, Florinel Coman a fost schimbat la pauza meciului FCSB – Sepsi deoarece încă se resimte după răceala pe care a avut-o. Fotbalistul nu a putut evolua la capacitate maximă nici în duelul cu Farul din runda precedentă din cauza aceleiași probleme. Atunci, el a fost trimis pe teren în ultimele 45 de minute.

Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB, a transmis după meciul cu Sepsi că Florinel Coman încă nu s-a vindecat complet:

„A fost răcit. Ne pare rău, dar știm că la meciul viitor va fi bine și va da totul”, a declarat Darius Olaru.

Pe 19 februarie, FCSB va evolua în deplasare cu U Cluj.

The post Florinel Coman și-a încălcat promisiunea față de Gigi Becali. Cuviosul atacant FCSB a scăpat câteva înjurături zdravene: cine a intrat în colimatorul fotbalistului la meciul cu Sepsi appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top