sport

Dinamo forțează transferul bombă al unui fotbalist format la Barcelona B şi care a jucat la echipe de top precum Lille, Trabzonspor sau Feyenoord! EXCLUSIV

Dinamo forțează transferul bombă al unui fotbalist format la Barcelona B şi care a jucat la echipe de top precum Lille, Trabzonspor sau Feyenoord! EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dinamo forțează pe ultima sută de metri transferul bombă al unui jucător format la Barcelona și care are în CV echipe ca Lille, Trabzonspor sau Feyenoord.

Pentru a-l înlocui pe Lucas Alves, plecat pe nepusă masa de la echipă în mijlocaul campionatului, se pare că oficialii din Ștefan cel Mare s-au reorientat spre noua țintă și au renunțat la aducerea lui Marko Mijailovic, fost jucător la Steaua Roșie Belgrad.

Dinamo forțează transferul bombă al unui fotbalist format la Barcelona B şi care a jucat la echipe de top precum Lille, Trabzonspor sau Feyenoord!

Originar din Guineea-Bissau, Edgar Ie este un fundaș central solid, înalt de 1,82 metri, și care și-a făcut junioratul la Sporting Lisabona, unde a bifat toate toate grupele de juniori și tineret ale fostului club al lui Marius Niculae. Apoi a ajuns la echipa secundă a Barcelonei, fiind împrumutat ulterior la Villarreal. Au urmat în cariera sa Beleneses, Nantes, Lille, Tabzonspor, Feyeenord și Basakșehir.

 

 

 

The post Dinamo forțează transferul bombă al unui fotbalist format la Barcelona B şi care a jucat la echipe de top precum Lille, Trabzonspor sau Feyenoord! EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top