sport

Dezvăluire incredibilă a lui Dragomir. Olăroiu are un restaurant de milioane de euro în Dubai: „E cel mai tare de acolo”

Dezvăluire incredibilă a lui Dragomir. Olăroiu are un restaurant de milioane de euro în Dubai: „E cel mai tare de acolo”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Cosmin Olăroiu știe să facă afaceri bănoase, avertizează Dumitru Dragomir. Celebrul antrenor deține un restaurant de lux în Dubai, potrivit șefului LPF.

Fostul tehnician de la Steaua București a deschis restaurantul în Emiratele Arabe Unite în anul 2022. „Ceva de vis”, a subliniat Mitică.

„Cel mai tare restaurant din tot Dubaiul, rețineți, nu greșesc cu nimic, este al lui Olăroiu, unde e copropietar. Restaurantul, să-l fi făcut eu, acum, mă costa peste 15 milioane de dolari (…) Nu e proprietatea lor, și ei au închiriat. Ăla e restaurant care produce profit în jur de 100 de mii de euro pe zi.

Eu am fost acolo. Nu mă duceam, dar mă sună fii-miu: ‘Tati, ce faci? Te rog eu frumos, m-a sunat Olăroiu. Ți-a rezervat o masă’. Ne-a dus unul Cristi, de-i zic ăștia Birlic, un tip foarte deștept, și cu un multimilionar. Ne-a invitat la Gal. Fusesem cu ei, cu două seri înainte. M-am simțit extraordinar, ceva de vis. De toate mâncai. Ei nu-ți dau numai fructe de mare. Ei combină. E ceva fantastic”, a declarat Mitică Dragomir la Fanatik.

Dumitru Dragomir, impresii din Dubai

Afaceristul implicat în tranzacții imobiliare s-a simțit excelent în Dubai. Investițiile lui Olăroiu și Nețoiu l-au impresionat.

„Eu n-am plătit cazarea un leu, am dormit cu toții în apartamentul lui Nețoiu. Unul din apartamentele lui Nețoiu, care este pe malul apei, în Jibiar, o nebunie de apartamente. Auzisem că e frumos (restaurantul – n.r). Nu-l văzusem.

E restaurantul cu un cap de avion de vânătoare. Eu m-am mai dus mai devreme. O masă în centru. O nebunie când am intrat. Am văzut la Tokyo unul asemănător și la New York, tot așa, înalt de 15 metri înălțime”, a mai detaliat fostul fotbalist.

Articolul Dezvăluire incredibilă a lui Dragomir. Olăroiu are un restaurant de milioane de euro în Dubai: „E cel mai tare de acolo” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top