sport

Ce scriu ungurii de FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a învins echipa susținută de Guvernul Viktor Orban!

Ce scriu ungurii de FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a învins echipa susținută de Guvernul Viktor Orban!
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ce scriu ungurii de FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a învins echipa susținută de Guvernul Viktor Orban cu scorul de 1-0!

Deși a controlat posesia, Sepsi nu și-a creat ocazii mari și a cedat în cele din urmă pe Arena Națională, în urma golului semnat de Alexandru Băluță.

Ce scriu ungurii de FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a învins echipa susținută de Guvernul Viktor Orban!

Jurnaliștii maghiari de la NemzetiSport au fost cu ochii pe echipa susținută de Viktor Orban și a tras concluziile imediat după eșecul cu FCSB.

Ungurii au remarcat faptul că golul victoriei a fost semnat tocmai de Alexandru Băluță, fostul jucător de la Akademia Pușkaș. Vreme de trei sezoane a evoluat jucătorul roș-albaștrilor în prima ligă maghiară, între 2020 și 2023, după care a acceptat oferta lui Gigi Becali.

Sepsi a avut posesia 60% din timp, însă acest lucru nu a fost suficient pentru ca echipa lui Bernd Storck să marcheze, ba mai mult, a suferit a treia înfrângere la rând în campionatul din România.

Golul gazdelor a fost marcat de Alexandru Băluță, jucător legitimat în trecut la Akademia Pușkaș. El a șutat la colțul lung, printre fundașii lui Sepsi, iar Niczuly n-a putut face nimic, deoarece a văzut minge prea târziu”, au scris jurnaliștii de la NemzetiSport.

Elias Charalambous a explicat prestația ștearsă a lui FCSB

Deși a reușit să se impună cu 1-0, FCSB a avut o prestație ștearsă cu Sepsi, în special în cea de-a doua repriză. Elias Charalambous a explicat, după meci, că un virus sezonier a răpus mai mulți fotbaliști, iar o parte dintre ei s-au aflat pe teren împotriva covăsnenilor.

„Vreau să-mi felicit jucătorii. Sunt satisfăcut de rezultat, e un rezultat important pentru noi, mai ales că nu suntem în cea mai bună formă. A fost o saptamana foarte grea pentru noi. Un virus în vestiar, foarte mulți jucători afectați. Coman a cerut schimbarea la pauză, i-am cerut să mai stea, Olaru la fel.

Nu e o scuză, dar important e că jucătorii au vrut să joace, unii chiar 90 de minute. Chiar dacă nu suntem în cea mai bună formă, am avut ocazii de a marca. Putem juca mult mai bine și sperăm să jucăm și mai bine pe viitor. Partea bună e că am luat cele trei puncte. Meciul se decide la final, a trebuit să suferim până la final. Ne-am aparat foarte bine, mergem mai departe”, a spus antrenorul Elias Charambous după victoria cu Sepsi.

The post Ce scriu ungurii de FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a învins echipa susținută de Guvernul Viktor Orban! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top