sport

Ce s-a întâmplat la pauza meciului FCSB – Sepsi în vestiarul roș-albaștrilor. Gigi Becali a făcut dezvăluirea

Ce s-a întâmplat la pauza meciului FCSB – Sepsi în vestiarul roș-albaștrilor. Gigi Becali a făcut dezvăluirea
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali a dezvăluit ce s-a întâmplat la pauza meciului FCSB – Sepsi în vestiarul roș-albaștrilor, după o repriză secundă care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

În ciuda unei prestații șterse, liderul Superligii s-a impus și de această dată, scor 1-0, și a ajuns la cinci victorii în ultimele șase partide de campionat.

Ce s-a întâmplat la pauza meciului FCSB – Sepsi în vestiarul roș-albaștrilor

După o primă repriză pe care FCSB a avut-o la discreție, în care a deschis scorul prin Alex Băluță și a mai avut câteva șanse importante de gol, trupa lui Charalambous s-a retras în al doilea mitan și a cedat posesia celor de la Sepsi, care n-au reușit însă să profite.

Gigi Becali a explicat că la pauză antrenorii le-ar fi transmis jucătorilor să abordeze o tactică ceva mai defensivă pentru a închide partida, ceea ce s-a și întâmplat.

„(n.r. despre retragerea din repriza secundă) Probabil le-au spus jucătorilor că riscam prea mult. Asta s-a întâmplat la pauză. Și Lixandru, Baba Alhassan, amândoi riscau. Apoi a intrat și Ovidiu Popescu și am închis jocul. Am avut să dăm gol prin Luis Phelipe, prin David Miculescu. Și Ovidiu Popescu a avut șansă, Baba Alhassan și el.

În Miculescu încă mai am încredere, dar nu se ridică la valoarea pe care o așteptam. Să ratezi așa… să dai așa de încet și în portar? Să dea măcar tare! Azi nu aveam bancă, pentru că aveam absenți.

Meciul următor o să îi avem pe bancă pe Baba Alhassan, pe Luis Phelipe. Va fi și Nana, Crețu, Pantea. Va fi și David Miculescu pe bancă”, a spus Gigi Becali la televiziunea OrangeSport.

Ce scriu ungurii de FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a învins echipa susținută de Guvernul Viktor Orban!

Presa din Ungaria a fost cu ochii pe meciul dintre FCSB și Sepsi, echipa susținută financiar de Guvernul Viktor Orban. Jurnaliștii din țara vecină au analizat partida și au remarcat că unicul gol a fost marcat tocmai de Alex Băluță, cel care a ajuns la clubul lui Gigi Becali tocmai din prima ligă maghiară, după trei ani petrecuți la Akademia Pușkaș.

Sepsi a avut posesia 60% din timp, însă acest lucru nu a fost suficient pentru ca echipa lui Bernd Storck să marcheze, ba mai mult, a suferit a treia înfrângere la rând în campionatul din România.

Golul gazdelor a fost marcat de Alexandru Băluță, jucător legitimat în trecut la Akademia Pușkaș. El a șutat la colțul lung, printre fundașii lui Sepsi, iar Niczuly n-a putut face nimic, deoarece a văzut minge prea târziu”, au scris jurnaliștii de la NemzetiSport.

The post Ce s-a întâmplat la pauza meciului FCSB – Sepsi în vestiarul roș-albaștrilor. Gigi Becali a făcut dezvăluirea appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top