sport

Basarab Panduru desființează FCSB, după meciul cu Sepsi! „Jale!”

Basarab Panduru desființează FCSB, după meciul cu Sepsi! „Jale!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Basarab Panduru desființează FCSB după meciul cu Sepsi, în ciuda victoriei obținute de formația roș-albastră cu scorul de 1-0.

În fața a peste 12.000 de spectatori pe Arena Națională, Alexandru Băluță a înscris unicul gol al partidei, în minutul 16.

Basarab Panduru desființează FCSB, după meciul cu Sepsi! 

Panduru a sesizat o diferență majoră între prima și a doua repriză și nu s-a ferit să distrugă atât liderul Superligii, cât și pe Sepsi, după un al doilea mitan extrem de slab, fără ocazii de gol.

Unicul aspect pozitiv pentru FCSB din punctul de vedere al fostului mijlocaș a fost, bineînțeles, obținerea celor trei puncte, cu ajutorul cărora a refăcut diferența de nouă lungimi față de Rapid și s-a distanțat la 12 puncte de CFR Cluj.

„Analizăm operația, dacă a ieșit bine. Din punctul ăsta de vedere, sunt 3 puncte. Prima repriză a fost cât de cât, niște ocazii mari. Părea un meci ok. În repriza a doua a fost un chin, o jale și ce mai vreți voi.

Ce schimbări? A ieșit Coman și atât… Miculescu oricum nu era titular. Nici nu poți defini cum a arătat FCSB în repriza a doua. Am înțeles că au vrut să țină de rezultat. Dar să nu dai o pasă, o fentă, nimic?

Ce frumos a jucat Sepsi, mă? Nici nu știu ce a vrut echipa aia. Sepsi cred că face antrenamente fără poartă! Poate poarta le-o bagă prin iunie”, a spus Basarab Panduru la televiziunea OrangeSport.

Alex Băluță, propus la națională de Ilie Dumitrescu!

Una dintre puținele „lumini” în jocul lui FCSB duminică seară s-a numit Alex Băluță, fotbalist care a avut o nouă prestație bună, încoronată și cu golul victoriei.

Impresionat de calitățile pe care le arată meci de meci mijlocașul liderului din Superliga, Ilie Dumitrescu nu s-a ferit să-l propună la echipa națională și crede că poate fi o soluție pentru Campionatul European.

„Puțini mijlocași de bandă dreaptă din Liga 1 fac ceea ce face Alexandru Băluță, atât de bine faza ofensivă și defensivă. Foarte activ.

Nu m-ar mira să fie o soluție pentru echipa națională. Joacă, are minute, este foarte activ. Ce a făcut în partea a doua a jocului, extraordinar”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

The post Basarab Panduru desființează FCSB, după meciul cu Sepsi! „Jale!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top