sport

Basarab Panduru, amuzat de oferta primită de Florinel Coman: „Până şi magazionerul e de vânzare!”

Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Patronul FCSB-ului a afirmat imediat după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe că zilele trecute a avut pe masă o ofertă inedită pentru Florinel Coman.

Conform lui Gigi Becali, atacantul ar fi fost dorit de o echipă din Argentina, care voia să plătească clauza de reziliere de 5 milioane de euro. La auzul acestor cuvinte, Basarab Panduru s-a amuzat teribil şi a exclamat „nu dă nimeni cinci milioane de euro”. Becali a dezvăluit că atacantul a venit la el şi i-a spus de ofertă, dar a i-a lăsat patronului decizia.

„Am avut ofertă pentru Coman de cinci milioane de euro. Asta era clauza, cinci milioane de euro. Chiar acum trei zile, dar mi-a zis el că face cum zic eu. Eu i-am zis să-mi spună echipa, cică era o echipă din Argentina. ‘Florinele, ai familie, apartament, ești în creștere de formă, poți pleca oricând la o echipă mare din Europa! De ce să pleci și să îți blestemi zilele în Argentina?’, iar el mi-a dat dreptate. Mi-a zis că oricum luase decizia.

Coman are clauză de cinci milioane de euro, iar clauza lui Olaru este de 20 de milioane de euro. Olaru mai avea încă trei ani de contract, așa că am pus clauză mai mare” , a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Basarab Panduru, ironic după intervenția lui Becali

După afirmațiile patronului FCSB, Basarab Panduru l-a taxat rapid şi a ironizat presupusa ofertă venită tocmai din America de Sud pentru Florinel Coman.

„Chiar cred în varianta asta cu oferta din Argentina… M-am uitat acum, nu dă nimeni 5 milioane de euro. Ăia abia așteaptă să vândă pe toată lumea, până şi magazionerul e de vânzare la orice echipă, dar dau ei acum cinci milioane de euro… Da, e posibil… Da, Arabia… Ar… Argentina” , a declarat Basarab Panduru.

Florinel Coman are 22 de meciuri la FCSB în acest sezon, a marcat de 10 ori și a dat 8 assist-uri.

Articolul Basarab Panduru, amuzat de oferta primită de Florinel Coman: „Până şi magazionerul e de vânzare!” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top