sport

Un susținător al Simonei Halep a atras toată atenția la finala Ana Bogdan – Karolina Pliskova! Ce mesaj a avut pe tricou, adresat judecătorilor de la TAS. FOTO

Un susținător al Simonei Halep a atras toată atenția la finala Ana Bogdan – Karolina Pliskova! Ce mesaj a avut pe tricou, adresat judecătorilor de la TAS. FOTO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Mesajul de pe tricoul unui bărbat le-a atras atenția tuturor, în timpul finalei turneului WTA 250 Transylvania Open de la Cluj-Napoca, dintre Ana Bogdan și Karolina Pliskova.

Un susținător al Simonei Halep și-a făcut apariția duminică în tribunele BT Arena din Cluj-Napoca, purtând un tricou pe care scria Justice for Simona (n.r. – Dreptate pentru Simona)”.

În urmă cu două zile s-a încheiat procesul lui Halep, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), iar decizia va fi anunțată, cel mai probabil, peste câteva săptămâni.

Un susținător al Simonei Halep a atras toată atenția la finala Ana Bogdan – Karolina Pliskova! Ce mesaj a avut pe tricou, în atenția judecătorilor de la TAS

Ana Bogdan și Karolina Pliskova s-au duelat duminică pentru trofeul celei de-a patra ediții a turneului Transylvania Open de la Cluj-Napoca (6-4, 6-3 pentru cehoaică), dar în tribune nu au fost doar fani ai celor două finaliste.

spotted @limuzinaxd in the transylvania open crowd pic.twitter.com/g98prkGJCt

— radu (@iR4du) February 11, 2024

Susținătorii Simonei Halep și-au făcut și ei simțită prezența, un bărbat intrând în arenă cu un tricou imprimat cu un mesaj adresat judecătorilor de la TAS: Justice for Simona”.

Apelul înaintat de Simona Halep împotriva suspendării de patru ani a fost judecat în perioada 7-9 februarie, iar dubla campioană de Grand Slam a revenit deja în țară.

Simona Halep, încrezătoare după cele trei zile de audieri

După cele trei zile de audieri, Simona Halep s-a declarat încrezătoare că va obține reducerea pedepsei: „Nu pot să vă spun nimic de la audieri, dar vă pot spune că această audiere mi-a dat șansa să-mi prezint apărarea, încrederea mea e intactă, se va demonstra că nu am avut niciodată intenția de a mă dopa.

Am încredere că adevărul va ieși la suprafață. De abia aștept să revin pe teren și de abia aștept să încerc să fac tot ce pot acolo. O să vorbim când o să am posibilitatea.

Vă mulțumesc că ați stat aici atâtea zile, în frig și ploaie. Vom vorbi. Nu știu când va veni verdictul”, a declarat jucătoarea de tenis care nu a mai disputat niciun meci oficial din 29 august 2022.

The post Un susținător al Simonei Halep a atras toată atenția la finala Ana Bogdan – Karolina Pliskova! Ce mesaj a avut pe tricou, adresat judecătorilor de la TAS. FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top