sport

Un fan ras în cap în tribună, în spatele coșului, metoda pentru a face un jucător advers să rateze, în SUA | VIDEO

Un fan ras în cap în tribună, în spatele coșului, metoda pentru a face un jucător advers să rateze, în SUA | VIDEO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Scenele neverosimile s-au petrecut sâmbătă, 3 februarie, în timpul meciului de baschet dintre Oakland Golden Grizzlies și Cleveland State Vikings, din Horizon League, o competiție universitară. În timp ce un jucător de la oaspeți încerca să transforme două aruncări libere, mai mulți tineri la bustul gol au început să-l radă în cap pe unul dintre colegii lor chiar în spatele coșului, relatează USA Today.

De zeci de ani, fanii echipelor de colegiu încearcă să distragă atenția adversarilor în timp ce aceștia execută aruncări libere. Se strâmbă, dansează sau vin îmbrăcați în costume stridente.

Dar membrii echipei natație de la Universitatea Oakland au folosit o strategie nemaivăzută. Potrivit The Oakland Press, studentul ras în cap live este Ian Allen, în timp ce „frizerul de ocazie” este Dane Charleston.

Eforturile de distragere a atenției din partea tinerilor, susținuți cu foc de majorete, au meritat: Tristan Enaruna, jucătorul lui Vikings a transformat prima aruncare liberă, dar a ratat-o pe cea de-a doua.

WE GOT A HAIRCUT GOING DURING FREE THROWS 💈💈 @SportsCenter @espn pic.twitter.com/I11FUA3NLH

— Oakland Men’s Basketball (@OaklandMBB) February 3, 2024

„A meritat. Au ratat 4 aruncări”

Însă Allen a declarat pentru The Washington Post: „Tunsoarea mea dezordonată a meritat. A contribuit la patru ratări ale celor de la Cleveland, în timpul meciului”.

Jonas Cantrell, care a ținut sacul în care se strângea părul Allen, a fost „deosebit de mândru de contribuția noastră la victorie”. „Pariez că băieții Cleveland nu a văzut niciodată așa ceva”, a recunoscut Trey Townsend, baschetbalistul gazdelor

Spre finalul celor 40 de minute efective de joc, un fan s-a apropiat de echipa de înot și a cerut să se alăture cascadoriei. Charleston l-a ras, în timp ce un alt jucător al oaspeților trăgea o aruncare liberă.

Oakland a câștigat meciul, scor 83-71.

Sursa: Stiri Sport – Ultimele Stiri Sportive | Libertatea Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top