sport

Thomas Tuchel atacă regulamentul din Germania, după ce Bayern a fost spulberată de Leverkusen

Thomas Tuchel atacă regulamentul din Germania, după ce Bayern a fost spulberată de Leverkusen
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Bayern Munchen, deținătoarea titlului în Bundesliga pentru ultimele 11 sezoane, a suferit o înfrângere categorică în fața liderului Bayer Leverkusen, cu un scor de 0-3, în etapa a 21-a.

Golul care a deschis scorul a venit de la fundașul Josip Stanisic, în vârstă de 23 de ani. Stanisic, originar din Croația, este împrumutat de Bayern Munchen la Bayer Leverkusen și, în mod ironic, a marcat primul gol al meciului în poarta echipei sale de origine.

Thomas Tuchel: ”Pentru mine are mai mult sens așa”

După meci, în cadrul conferinței de presă, antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, și-a exprimat nemulțumirea față de regulamentul din Bundesliga, care permite jucătorilor împrumutați să joace împotriva echipelor lor de origine.

Tuchel a declarat: „În Anglia există o regulă bună. Atunci când împrumuți un jucător, acel jucător nu poate juca împotriva ta. Pentru mine are mai mult sens așa. Din nefericire, această regulă nu există și în Germania”.

Stanisic, care este un produs al academiei lui Bayern Munchen, a fost împrumutat la Bayer Leverkusen cu scopul de a-i oferi mai mult timp de joc. Croatul a devenit un titular constant în echipa antrenată de Xabi Alonso, care a reușit să ajungă la un impresionant record de 31 de meciuri consecutive fără înfrângere și se află pe primul loc în Bundesliga, cu un avans de 5 puncte față de Bayern.

După meci, Stanisic a declarat: „Nu m-am bucurat la gol din respect. Chiar dacă am fost fericit că am marcat, mi-a părut cumva și rău, însă acum sunt la Bayer Leverkusen și trebuie să dau tot ce am mai bun. Sigur, am vrut să le demonstrez ceva și celor de la Bayern, însă în primul rând mie”.

„Farmaciștii” sunt singurii care nu au nici măcar o înfrângere în meciurile oficiale din acest sezon, dintre toate echipele care concurează în primele eșaloane europene.

Liderul din Bundesliga a ajuns la 31 de partide în ediția actuală, cu cifre impresionante – 27 de victorii, 4 remize, 33 de goluri marcate și 22 primite.

Articolul Thomas Tuchel atacă regulamentul din Germania, după ce Bayern a fost spulberată de Leverkusen apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top