sport

Jose Mourinho e încă „la modă”. Lista cluburilor care-l vor pe portughez, după ce a fost demis de la ultimele 4 joburi

Jose Mourinho e încă „la modă”. Lista cluburilor care-l vor pe portughez, după ce a fost demis de la ultimele 4 joburi
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Jose Mourinho este în vizorul lui Bayern Munchen.

După despărțirea de AS Roma și rămânând fără contract, Jose Mourinho, în vârstă de 61 de ani, a fost asociat cu mai multe cluburi, inclusiv Chelsea, Manchester United și Al-Shabab. Cu toate acestea, conform publicației Bild, Mourinho ar putea avea în vedere o mutare surpriză.

Antrenorul portughez ar fi pregătit să preia conducerea echipei Bayern Munchen. Jurnalistul Christian Falk a declarat: „Am auzit că învață germana. A cochetat cu Bayern în trecut. El e gata”.

În prezent, Thomas Tuchel, în vârstă de 50 de ani, se confruntă cu nemulțumirea fanilor bavarezi. După ce s-a zvonit că s-ar fi autopropus la Barcelona, înfrângerea cu 0-3 în fața celor de la Bayer Leverkusen a accentuat nemulțumirea suporterilor.

Jose Mourinho: ”Este absurd să te gândești că ar fi avut nevoie să fie antrenat”

Bayern Munchen este una dintre cele mai prestigioase echipe de fotbal din lume, cu 33 de titluri de campioană a Germaniei, 6 trofee UEFA Champions League și două Campionate Mondiale ale Cluburilor în palmares.

În acest moment, Bayern se află pe locul al doilea în Bundesliga, la cinci puncte în spatele liderului invincibil, Leverkusen. Dacă nu va reuși să câștige campionatul și va fi eliminat din UCL, este posibil ca Tuchel să nu mai fie antrenorul lui Bayern în sezonul următor.

Mourinho a antrenat echipe din Anglia, Spania și Italia, dar nu a avut încă oportunitatea de a antrena un club german. Într-un interviu acordat lui Ohm, Mourinho a declarat: „De exemplu, nu am avut niciodată șansa să-l antrenez pe Messi. Deși este absurd să te gândești că ar fi avut nevoie să fie antrenat. Cine ar putea să spună: `L-am antrenat pe Messi?!` El s-a născut cu toate calitățile necesare și deja cunoaște totul. S-ar putea ca el să mă fi învățat câte ceva”.

Articolul Jose Mourinho e încă „la modă”. Lista cluburilor care-l vor pe portughez, după ce a fost demis de la ultimele 4 joburi apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top