sport

Dan Șucu a dat lovitura cu Rareș Pop, dar UTA pare că a vândut în disperare financiară. Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, dezvăluie suma plătită de giuleșteni: „E cea corectă”

Dan Șucu a dat lovitura cu Rareș Pop, dar UTA pare că a vândut în disperare financiară. Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, dezvăluie suma plătită de giuleșteni: „E cea corectă”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului Rapid București, a dat lovitura cu Rareș Pop (18 ani), dar UTA Arad pare că a vândut în disperare financiară.

Victor Angelescu, acționarul minoritar al giuleștenilor, dezvăluie suma plătită de Rapid în schimbul talentatului fotbalist, iar vestea ar putea părea surprinzătoare.

Dan Șucu a dat lovitura cu Rareș Pop, dar UTA pare că a vândut în disperare financiară. Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, dezvăluie suma plătită de giuleșteni

Victor Angelescu a confirmat ProSport în ianuarie și a recunoscut atunci că Rapid a făcut o ofertă oficială pentru a-l transfera pe Rareș Pop de la UTA Arad. ProSport scrisese despre negocierile dintre Rapid și UTA pentru achiziția lui Rareș Pop încă din data de 19 decembrie 2023, iar aproape două luni mai târziu părțile s-au înțeles în totalitate.

Victor Angelescu a confirmat faptul că Rareș Pop este noul jucător al Rapidului, însă mijlocașul va face pasul în Giulești abia la vară, după ce va termina liceul și va absolvi examenul de Bacalaureat.

În ceea ce privește prețul, acesta este mai mic decât se anticipa. Potrivit dezvăluirilor făcute de Victor Angelescu, Rapid a plătit suma de 700.000 de euro pentru Rareș Pop, însă „Bătrâna Doamnă” a păstrat și un procent de 20% dintr-un transfer viitor al fotbalistului:

„700.000 de euro și este un procent, dacă nu mă înșel de 20%. Contractul este pe cinci ani și jumătate, dar cinci ani la noi pentru că rămâne la UTA. Așa credem și noi (n.r. că este un jucător de perspetivă) că doar am plătit această sumă pentru el.

Vom vedea cum va juca când va veni în vară, dar la noi este un mediu propice pentru tinerii jucători și cred că se va dezvolta frumos. El termină acum, tocmai de asta l-am lăsat acolo ca să își termine liceul, să dea bacalaureatul și dacă va dori îl vom ajuta cu facultatea în București, mai mult ca sigur”, a transmis Victor Angelescu.

De asemenea, acționarul minoritar din Giulești a transmis că în contractul lui Rareș Pop nu a fost stipulată o clauză de reziliere, pentru ca Rapid să nu pațească la fel ca în cazul lui Horațiu Moldovan:

„Lovitură este când o să demonstreze și o să valorificăm. Până atunci este o lovitură de imagine și este un jucător care are un potențial foarte mare. La toți jucătorii tineri trebuie să așteptăm să și vedem că demonstrează și normal că depinde și de noi cum îl vom crește. Nu are nicio clauză”, a completat oficialul, citat de Fanatik.

Rareș Pop era urmărit de mult timp de Dan Șucu și Victor Angelescu

Victor Angelescu a amintit și de informația dezvăluită în exclusivitate de ProSport. Pe 19 decembrie 2023, site-ul nostru a scris în premiră despre faptul că Rareș Pop este dorit de Rapid:

„Știți că au mai fost discuții în trecut pentru aducerea lui, dar acum am reușit să ajungem la o sumă corectă și am perfectat transferul”, a adăugat Angelescu.

În completare, acționarul Rapidului a spus:

„Păi ne-am oprit, îl voiam mai demult și este de perspectivă. Va rămâne pănă la finalul sezonului la UTA. Ni-l doream, este un copil pe care vrem să ne bazăm în viitor, unul dintre copiii foarte talentați din campionatul nostru. Avem o strategie clară, să avem mulți jucători tineri care să facă pasul la echipele naționale ale României.

Încercăm să aducem cât mai mulți jucători de valoare și cu un anumit potențial. De când a început să joace în Liga 1 l-am văzut, este mai simplu să îl urmărești când joacă la noi în campionat”, a mai transmis Victor Angelescu.

The post Dan Șucu a dat lovitura cu Rareș Pop, dar UTA pare că a vândut în disperare financiară. Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, dezvăluie suma plătită de giuleșteni: „E cea corectă” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top