sport

Controversata Serena Williams, lăudată de Donatella Versace pentru apariția ei spectaculoasă pe coperta Vogue!

Controversata Serena Williams, lăudată de Donatella Versace pentru apariția ei spectaculoasă pe coperta Vogue!
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Serena Williams a reacționat recent la aprecierea celebrei designeri italiene de modă, Donatella Versace, care a laudat-o pe ea și celelalte „femei iconice Versace” ce apar pe coperta unei ediții speciale a revistei British Vogue.

În ultimul număr al British Vogue sub conducerea lui Edward Enninful, redactorul-șef în funcție, s-a făcut o remarcabilă tributare a 40 de femei influente cu care a colaborat. Pe copertă s-a reunit o constelație de actori, super modele, cântăreți și personalități din lumea filmului, inclusiv nume precum Dua Lipa, Kate Moss, Selma Blair, Simone Ashley, Precious Lee, Christy Turlington, Maya Jama și Serena Williams.

Controversata Serena Williams, lăudată de Donatella Versace

Donatella și-a exprimat admirația pentru aspectele uimitoare ale Serenei Williams, actriței Simone Ashley și modelului Precious Lee. La vârsta de 68 de ani, ea și-a transmis felicitările către Edward Enninful pentru cariera sa remarcabilă în calitate de redactor-șef la British Vogue.

Sunt atât de mândră să văd femei atât de iconice Versace pe această copertă semnificativă la British Vogue! Serena Williams, Simone Ashley, Precious Lee arătați cu toții uimitor. Felicitări, Edward Enninful, pentru o carieră remarcabilă în calitate de redactor-șef. Ai atât de multe motive să fii mândru și atât de multe lucruri de așteptat! Te iubesc”, a scris Donatella Versace în descrierea postării sale de pe Instagram.

În urma aceleiași postări, campioana Serena Williams s-a folosit de Instagram și a redistribuit postarea Donatellei Versace, concentrându-se în mod deosebit pe fotografia în care apare alături de actrița americană Selma Blair.

Serena Williams Strălucește în Versace: De la Nunta Regală la Premiile de Prestigiu

În trecut, Serena Williams a ales rochii de la Versace pentru nunta lui Meghan Markle și Prințul Harry în 2018, petrecerea de după Oscaruri în 2022 și la Premiile Critics Choice în aceeași perioadă.

Serena Williams este cunoscută de mult timp pentru simțul său impecabil al modei, constant provocând limitele stilului atât pe terenul de tenis, cât și în afara acestuia. De la costumul ei de neuitat de la French Open din 2018, la îndrăzneala combinării unei fuste scurte din denim și ghete negre până la genunchi la US Open din 2004, și până la salopeta cu croi asimetric pe care a purtat-o la Australian Open din 2021, Williams nu s-a ferit niciodată să facă declarații îndrăznețe în modă. A atras atenția chiar și purtând un trench alb în timpul încălzirilor la Wimbledon Championships din 2008.

Serena Wiliams are în palmares 23 se titluri de Grand Slam, mai multe decât orice jucătoare din Open Era.

The post Controversata Serena Williams, lăudată de Donatella Versace pentru apariția ei spectaculoasă pe coperta Vogue! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top