sport

Câți bani câștigă lunar una dintre cele mai cunoscute tinere de pe TikTok: „Te plătesc oamenii”! Iorga a spus ce sume îi intră în cont

Câți bani câștigă lunar una dintre cele mai cunoscute tinere de pe TikTok: „Te plătesc oamenii”! Iorga a spus ce sume îi intră în cont
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Iorga are o comunitate foarte mare de urmăritori pe platforma TikTok. De curând, tânăra a fost prezentă la ”Buzz House”, show realizat de cunoscutul vlogger Selly. Influencerița susține că nu are fani, ci mai degrabă prieteni virtuali, iar cu aceștia împărtășește diverse aspecte din viața ei.

Câți bani încasează lunar Iorga, una dintre cele mai celebre tinere de pe TikTok

Fără îndoială, mulți dintre adolescenții români au auzit de Iorga. De câțiva ani, tânăra face furori în mediul online. Inițial, influencerița a reușit să adune un număr mare de urmăritori pe Instagram, iar ulterior a intrat și în vizorul utilizatorilor TikTok.

Prin urmare, mulți dintre internauți o știu pe Iorga de pe această platformă socială. Pe de altă parte, unii au cunoscut-o mai bine la ”Buzz House”, show realizat de celebrul vlogger Selly. Recent, Iorga Ana Maria Valentina a dezvăluit ce sume încasează lunar din activitatea ei în mediul online.

Influencerița: ”minim 10.000 de euro pe lună”

Nu cu mult timp în urmă, Iorga a fost invitată în platoul Cancan. Tânăra influenceriță a vorbit despre drumul parcurs până la celebritate. Totodată, Ana Maria Valentina a dezvăluit și câți bani încasează lunar din proiectele pe care le are în mediul online. Întrebată cum se fac banii pe TikTok, Iorga a oferit un răspuns complet neașteptat.

”Nu te plătește platforma în sine, te plătesc oameni să promovezi prin intermediul platformei, sunt contracte de plasare produse sau afiliere”, spune ea. Se pare că a depășit deja suma de 100.000 de euro, bani făcuți din social media.

”Da (n.red. – a făcut peste 100.000 de euro din online). În prima secundă în care am dat de bani m-am entuziasmat, am spart mall-ul, machiaje, haine, genți. Oricum, costă cam 200-300 de lei pe zi să trăiești.

Când am început să dau de bani mai ca lumea, m-am aruncat în dragostea mea, Louis Vuitton, și nu m-am mai întors. După, mi-am luat mașini. Cu cât faci mai mulți bani, cu atât e nevoia să cheltui mai mult. M-am bucurat de ei, am vizitat câteva țări, nu mă abțin de la nimic. Am făcut banii ăia ca să mă bucur de ei”, a declarat Iorga, potrivit sursei citate.

Influencerița a dezvăluit că, în perioada sezonului estival, face în jur de 10.000 de euro pe lună. În celelalte luni ar încasa 5.000 – 6.000 de euro, conform spuselor sale. Deși e vorba de sume enorme, Iorga susține că oricum nu rămâne cu bani până la final de lună. Totuși, nu are niciun regret în acest sens.

Articolul Câți bani câștigă lunar una dintre cele mai cunoscute tinere de pe TikTok: „Te plătesc oamenii”! Iorga a spus ce sume îi intră în cont apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top