sport

Bănel Nicoliță, contract nemaivăzut în Liga 4 din România! I-au pus o primă uriașă de promovare, dar numai lui: fotbalistul râde când explică motivul pentru care i-a fost oferită suma respectivă

Bănel Nicoliță, contract nemaivăzut în Liga 4 din România! I-au pus o primă uriașă de promovare, dar numai lui: fotbalistul râde când explică motivul pentru care i-a fost oferită suma respectivă
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Bănel Nicoliță a semnat un contract nemaivăzut la CS Amara, în Liga 4 din România. Noii șefi ai mijlocașului i-au pus o primă uriașă de promovare, dar numai lui!

Fotbalistul, care se poate mândri cu 37 de apariții în naționala mare a României, râde când explică motivul pentru care i-a fost oferită suma respectivă.

„O sumă destul de mare, forță! De ce crezi că mi-au pus?”. Bănel Nicoliță, contract nemaivăzut în Liga 4 din România! I-au pus o primă uriașă de promovare, dar numai lui

După falimentul de la CS Făurei, din iulie 2022, Bănel Nicoliță a luat o pauză de la fotbal și toată lumea vorbea de retragere în cazul său. Însă, în iarna acestui an, după un an și jumătate de stat pe bară, Bănel Nicoliță și-a anunțat revenirea în „sportul rege”. Fostul mijlocaș de la FCSB a semnat cu CS Amara, grupare care evoluează în Liga 4 din România și care își propune să promoveze la finalul acestui sezon.

Bănel Nicoliță este gata să dea totul pe teren, așa cum a obișnuit de fiecare dată, deoarece are stipulată în contract și o primă impresionantă pentru nivelul eșalonului al patrulea. Dacă CS Amara va promova în Liga 3, atunci Bănel Nicoliță va primi un bonus de 5.000 de euro!

Fotbalistul este gata de debut, care urmează să se consemneze peste două săptămâni:

„În două săptămâni. Amara, la liga a patra. Prima la dreapta. Avem și noi o primă specială dacă promovăm. Va fi o sumă destul de mare: 5.000 de euro pentru mine. Forță. Dacă promovez”, a transmis Bănel Nicoliță.

Cu zâmbetul pe buze, Bănel a spus ulterior că nu îi va fi tocmai ușor să pună mâna pe această sumă. CS Amara a terminat sezonul regular la 12 puncte în spatele lui CSM Fetești, iar după înjumătățire distanța va rămâne la 6 puncte. Însă, chiar și așa, lupta pentru promovare va fi dificilă:

„De ce crezi că mi-au pus 5.000? Că sunt la 6 puncte. Am intrat în play-off, sunt opt echipe și Feteștiul care e pe primul loc are deja 6 puncte în față”, a completat Bănel Nicoliță, la Fanatik.

Cum arăta clasamentul înainte de înjumătățirea punctelor. Bănel vrea să mai aducă întăriri la CS Amara

CS Amara este pe locul secund în Liga 4, seria EST, a AJF Ialomița. Înainte de înjumătățirea punctelor, clasamentul arăta în felul următor:

CSM Fetești – 54P
CS Amara – 42P
CF Abatorul Slobozia – 33P
CS Victoria Țăndărei – 30P
Unirea Grivița – 28P
AFC Iazu – 24P
Albești 08 – 19P
ACS Unirea Scânteia – 16P
AS CS Junior Țăndărei – 9P
Real Cosâmbești – 7P

Bănel Nicoliță spune că vrea să mai aducă la CS Amara câțiva jucători importanți, iar primul nume mare la care s-a gândit este Adrian Ilie:

„Mă gândesc să mai iau 2-3 jucători. Îl iau și pe Adrian Ilie”, a completat Bănel Nicoliță.

Anunțul de prezentare făcut de CS Amara

CS Amara a anunțat transferul lui Bănel Nicoliță la data de 31 ianuarie 2024. Fotbalistul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului:

„Suntem încântați să anunțăm că clubul nostru a reușit să ajungă la un acord de transfer cu Bănel Nicoliță, marcând o adiție deosebită echipei noastre!

Acest moment marchează o nouă etapă în istoria clubului nostru, iar Bănel va contribui cu siguranță la succesul nostru comun.

Admirăm nu doar performanțele sale pe teren, ci și implicarea în numeroase proiecte caritabile și inițiative comunitare. Bănel nu este doar un fotbalist excepțional, ci și un model de generozitate și implicare socială.

Împărtășim momente memorabile din cariera sa și clipe speciale din viața personală. Haideți să sărbătorim împreună această legendă vie a fotbalului”, a transmis clubul CS Amara.

The post Bănel Nicoliță, contract nemaivăzut în Liga 4 din România! I-au pus o primă uriașă de promovare, dar numai lui: fotbalistul râde când explică motivul pentru care i-a fost oferită suma respectivă appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top