sport

Vladimir Putin unește și dezbină România și Ungaria în interviul cu Carlson Tucker! Fraza despre Viktor Orban și maghiari care ar trebui să dea fiori țării noastre: „Ar avea tot dreptul să facă asta”

Vladimir Putin unește și dezbină România și Ungaria în interviul cu Carlson Tucker! Fraza despre Viktor Orban și maghiari care ar trebui să dea fiori țării noastre: „Ar avea tot dreptul să facă asta”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Vladimir Putin, președintele Rusiei în vârstă de 71 de ani, unește și dezbină România și Ungaria în interviul cu Carlson Tucker, care a făcut înconjurul planetei în ultimele zile.

Fraza despre Viktor Orban și maghiari care ar trebui să dea fiori țării noastre. „Se poate spune că ar putea revendica acele teritorii ale lor fără să aibă dreptul de a face asta”, a transmis Putin, în momentul în care a fost întrebat dacă Ungaria are dreptul să își recupereze teritoriile și să se întoarcă la granițele din 1654.

Vladimir Putin unește și dezbină România și Ungaria în interviul cu Carlson Tucker! Fraza despre Viktor Orban și maghiari care ar trebui să dea fiori țării noastre

În urmă cu doar câteva zile, Vladimir Putin a vorbit în primul interviu acordat Occidentului de după izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina. Președintele Rusiei a onorat invitația specialistului în politică american Carlson Tucker și a răspuns la cele mai arzătoare întrebări.

La un moment dat, jurnalistul american l-a întrebat pe Vladimir Putin despre teritoriile Ucrainei care în trecut au aparținut unor țări ca Ungaria și România.

În replică, președintele Rusiei a afirmat că teritoriile acestor țări au fost luate cu forța de Joseph Stalin și date Ucrainei, astfel că țara pe care el a ales să o invadeze este una creată „artificial”:

„(…) Așa a fost creată Ucraina Sovietică. După cel de-al Doilea Război Mondial, Ucraina a primit, în plus față de teritoriile care aparținuseră Poloniei înainte de război, o parte din teritoriile care aparținuseră anterior Ungariei și României. Astfel, România și Ungaria au avut o parte din teritoriile lor luate și date Ucrainei Sovietice, și ele rămân încă parte a Ucrainei. Așa că în acest sens, avem toate motivele să afirmăm că Ucraina este un stat artificial, modelat după voința lui Stalin”, a transmis Vladimir Putin.

În continuare, Vladimir Putin a fost întrebat dacă „Ungaria are dreptul să-și recupereze teritoriile de la Ucraina și să se întoarcă la granițele din 1654”?

Liderul rus a transmis că maghiarii, chiar și fără să aibă dreptul de a face acest lucru, își pot recupera teritoriile:

„Nu sunt sigur dacă ar trebui să se întoarcă la granițele din 1654. Dar având în vedere epoca lui Stalin, așa-numitul regim stalinist, despre care mulți susțin că a văzut numeroase încălcări ale drepturilor omului și ale drepturilor altor state, se poate spune că ar putea revendica acele teritorii ale lor fără să aibă dreptul de a face asta. Este cel puțin de înțeles acest lucru”, a adăugat Vladimir Putin.

Însă, având în vedere argumentele expuse de Vladimir Putin, maghiarii ar putea foarte bine să își revendice și teritoriile din Ardeal, pe care le consideră în continuare ca fiind ale lor.

Carlson Tucker a încercat să aprofundeze și acest subiect și chiar i-a precizat lui Vladimir Putin că „mai multe națiuni sunt supărate și în privința Transilvaniei”. Totuși, de data aceasta liderul rus a refuzat să răspundă și a schimbat subiectul, preferând să vorbească despre conducerea defectuoasă a Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste, care a dus la destrămarea ei în cele din urmă.

Un fost jucător de tenis a răbufnit după interviul acordat de Vladimir Putin: „Al naibii nebun!”

Sergiy Stakhovsky, fost jucător profesionist de tenis, număr 31 ATP în 2010, a decis să se înroleze în armata ucraineană în 2022 și să își ajute țara în războiul cu Rusia.

Stakhovsky este foarte activ pe rețelele de socializare, unde postează frecvent în legătură cu conflictul sângeros din Ucraina, astfel că nu a putut trece cu vederea interviul pe care Vladimir Putin i l-a acordat lui Carlson Tucker.

În mod special, unul dintre răspunsurile liderului rus l-a scos din sărite pe Sergiy Stakhovsky. Putin a lăsat de înțeles că Polonia a fost principala responsabilă pentru izbucnirea celui De-al Doilea Război Mondial:

„Așadar, înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, Polonia a colaborat cu Hitler. Și, deși nu a cedat la cererile lui Hitler, a participat totuși la împărțirea Cehoslovaciei împreună cu Hitler, deoarece polonezii nu au cedat Germaniei coridorul Danzig și au mers prea departe, împingându-l pe Hitler să înceapă Al Doilea Război Mondial prin atacarea lor.

De ce a fost Polonia împotriva căreia a început războiul, la 1 septembrie 1939? Polonia s-a dovedit a fi intransigentă, iar Hitler nu a avut altceva de făcut decât să înceapă să-și pună în aplicare planurile cu Polonia”, a transmis Vladimir Putin.

Sergiy Stakhovsky a reacționat prin intermediul unei postări pe Instagram și a scris:

„Polonia l-a forțat pe Hitler să începă Al Doilea Război Mondial? Al naibii nebun!”, a transmis fostul jucător de tenis.

The post Vladimir Putin unește și dezbină România și Ungaria în interviul cu Carlson Tucker! Fraza despre Viktor Orban și maghiari care ar trebui să dea fiori țării noastre: „Ar avea tot dreptul să facă asta” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top